Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits

Voor u beschikbaar

Momenteel in gesprek

Hulp bij liefdesverdriet

Liefdesverdriet kan u raken tot in het diepste van uw ziel. Het gevoel van een gebroken hart door een relatiebreuk is voor heel veel mensen herkenbaar, maar u zoekt écht antwoorden op uw vragen. U wilt meer duidelijkheid en speelt in uw hoofd met vragen als 'wat moet ik doen, wat gebeurt er op dit moment, is het definitief voorbij of is er nog een kans dat de relatie goedkomt?'. Zoekt u hulp bij uw liefdesverdriet? Wij helpen u graag!

Fasen van liefdesverdriet

We kennen allemaal het gevoel van liefdesverdriet. U heeft pijn die u niet wil voelen, maar wel zal moeten accepteren. U moet een geliefde loslaten maar wil dat eigenlijk niet. Liefdesverdriet went nooit. U bent de controle op een vaste basis kwijt en moet alle fases van dit verlies doorlopen. Deze fasen starten bij ontkenning en lopen door tot het moment van acceptatie, dus alles wat daartussen ligt komt op een bepaalde manier langs. Dit proces dat liefdesverdriet heet duurt zolang als u dat wilt, u kunt hier zelf invloed op uitoefenen.

Wilt u hulp bij uw huilbuien, slapeloze nachten, woede uitbarstingen, fysieke pijn, het zoeken naar berusting en alles wat met liefdesverdriet te maken heeft? Wij ondersteunen u graag in dit proces. U kunt uw vraag zowel telefonisch als per email aan onze consultants stellen. Ook kunt u een consult plannen.

© 2024 Antwoorden en Inzichten · Powered by Systematix Solutions · Agent login