Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits

Voor u beschikbaar

Momenteel in gesprek

Intuïtie

Intuïtie is een ingeving die iemand krijgt, je weet het direct zonder dat je dit beredeneerd hebt. Elke dag neem je beslissingen, soms zelfs zonder dat je je daar bewust van bent. In de meeste gevallen denken we hier ook niet over na, maar regelt ons onderbewustzijn dit. De beslissingen die we maken zijn vaak gebaseerd op intuïtie en ervaring. De meeste beslissingen die we in het dagelijks leven nemen baseren we niet op feiten en logische argumenten, maar nemen we zonder daar over na te denken. We gebruiken onze intuïtieve raadgeving voor het maken van beslissingen.

Intuïtie en onderbewustzijn

Intuïtie is een gevoel, maar geen emotie. Je weet dingen zonder te weten waarom je dit weet. Intuïtie baseert zich op de bewuste en onbewuste ervaringen. Je onderbewustzijn helpt jou hierbij en zorgt ervoor dat jij de juiste beslissingen kunt nemen. Intuïtieve beslissingen worden niet altijd gesteund. Mensen willen zich graag ergens aan vast kunnen houden en weten waarom iets is. Dat is jammer, want intuïtie is een goede raadgever en kost weinig energie.

Mensen die goed contact staan met hun ziel en lichaam kunnen goed luisteren naar hun intuïtie en kunnen beslissingen op basis van hun intuïtie maken. Het is goed om te vertrouwen op jouw intuïtie. Je zult minder piekeren over een beslissing en jezelf daar minder druk om maken. Wanneer jij in staat bent om jouw intuïtie te volgen, blijf je dicht bij jezelf en zal je je goed voelen.

Intuïtie ontwikkelen

Omgaan met jouw intuïtie en deze volgen is iets wat je kunt leren. Dit begint met het meer aandacht hebben voor alle signalen die je krijgt vanuit je lichaam en onderbewustzijn. Koester jouw eigen lichaam, geef jouw essentiële behoefte aandacht en luister niet zo naar alle gedachten die jou tegen houden. Intuïtie is het kompas van jouw leven en kan jou helpen bij het maken van keuzes. Het kan inzicht geven in wat je nodig hebt en zo worden verkeerde beslissingen en misverstanden voorkomen. Vertrouw op jouw intuïtie, want die heb je niets voor niets!

© 2024 Antwoorden en Inzichten · Powered by Systematix Solutions · Agent login