Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits

Voor u beschikbaar

Momenteel in gesprek

Verschillende aardse dimensies

De aardse dimensie wordt onderverdeeld in diverse dimensies van bewustzijn. Een dimensie is niet tastbaar, we kunnen het niet zien of bewijzen. Het is een staat van bewustzijn, wat we enkel kunnen ervaren. Iedereen op aarde ontwikkelt zich naar een hoger bewustzijn en ontwikkelt zich in een ander tempo. Wij bevinden ons vaak in de vierde dimensie, wat ook wel de collectieve geest wordt genoemd. Hieronder vindt u uitleg over de verschillende dimensies.

Eerste dimensie


De eerste dimensie is het basisbewustzijn en gaat om het contact met het centrum van de aarde. Het is het beginpunt van alle aardse verschijningsvormen.

Tweede dimensie


De tweede dimensie reguleert onze lichaamsprocessen en onze gezondheid. Als we in goede balans leven en de tweede dimensie goed opschonen, dan geneest ons lichaam.

Derde dimensie


De derde dimensie is het niveau van onze waarnemingen, de tijd en vijf zintuigen. Deze dimensie heeft te maken met al het leven op aarde en hun relatie tot elkaar. Bij de derde dimensie zijn voldoende beweging, positieve gedachten en ontwikkelingen belangrijk.

Vierde dimensie


De vierde dimensie is het rijk van de menselijke geest, gevoelens en gedachten. We worden gevoed door deze dimensie en het zuigt alles op. Wij bevinden ons in de vierde dimensie en alle blokkades die in deze dimensie ontstaan zorgen ervoor dat wij niet door kunnen stromen naar een hogere dimensie. Al onze onzekerheden, ziektes, het gevoel niet goed genoeg te zijn en het verlangen naar macht zorgen voor de blokkades.

Vijfde dimensie


De vijfde dimensie wordt gezien als de hoogst haalbare dimensie. Deze dimensie concentreert zich op het hart en kan ervoor zorgen dat u zich één voelt met alles wat leeft. Deze dimensie heeft het niveau om de geest te verruimen en alles te begrijpen. Het zorgt voor wijsheid, kennis en kracht.

De aardse dimensies geven de gemoedstoestand aan en hoe mensen in hun vel zitten. Dit hangt af van interne en externe gebeurtenissen. Wilt u meer balans in uw leven, maar weet u niet hoe? Onze consulenten en paragnosten helpen u graag verder en staan voor u klaar. U kunt uw vraag zowel telefonisch als per email aan onze consultants stellen. Ook kunt u een consult plannen.

© 2024 Antwoorden en Inzichten · Powered by Systematix Solutions · Agent login