Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits

Voor u beschikbaar

Momenteel in gesprek

Engelenkaarten en orakelkaarten trekken

Engelen hebben als missie de aarde en alles wat erop leeft te helpen. Heeft u een Engelenkaart in handen, dan heeft u écht iets speciaals in handen. We kunnen het omschrijven als een soort routekaart van uw leven. Bij het trekken van engelenkaarten komen veel verschillende soorten kaarten kijken, kaarten die passen bij de diverse thema's in uw leven. Denk aan uw relatie, uw levensdoel en gezondheid. De engelenkaarten geven u meer inzicht in wat uw leven op een positieve manier kan beïnvloeden. Engelenkaarten worden ook wel orakelkaarten genoemd.

Engelenkaarten geven veranderingen weer

Wij helpen u graag met het trekken van engelenkaarten, u krijgt hiermee een duidelijk beeld van de veranderingen die nodig zijn om vooruit te komen in uw leven. Denk hierbij aan de relationele sfeer, maar bijvoorbeeld ook aan lichamelijke of geestelijke klachten. Ook geven de engelen een antwoord op vele levensvragen.

U kunt bij onze helderziende paragnosten uw engelenkaarten trekken. Bent u benieuwd naar de boodschap die de engelen u geven, of wilt u hier meer over weten? U kunt uw vraag zowel telefonisch als per email stellen. Ook kunt u een consult plannen.

© 2024 Antwoorden en Inzichten · Powered by Systematix Solutions · Agent login