Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits

Voor u beschikbaar

Momenteel in gesprek

Healing

Er stroomt energie in en om ons lichaam dat soms uit balans kan raken. Iedereen kent het futloze gevoel wanneer u weinig energie heeft. Door blokkades in het energieveld van het lichaam of de aura is het mogelijk dat energie niet meer vrij kan stromen. Hierdoor kunt u het idee krijgen dat u geen energie meer hebt.

De blokkades in het energieveld kunnen door verschillende redenen ontstaan. Onverwerkte emoties of ervaringen, teveel stress en vastgeroeste patronen hebben een negatief effect op hoe u zich voelt. Het is dan ook mogelijk dat u ziek wordt of zich lichamelijk niet voelt goed. Daarnaast zijn slechte nachtrust, ontevredenheid, onrust en gebrek aan energie ook een effect van blokkades in het energieveld.

Healing kan verschillende klachten verhelpen. Zo is healing geschikt bij lichamelijke, emotionele en mentale klachten. Healing draait om het herstellen van de energie en daarmee klachten te verminderen of genezen.

De kracht van healing


Met behulp van healing is het mogelijk om de energievelden van het lichaam en de aura te herstellen. Het energielevel wordt weer in evenwicht gebracht en zorgt voor vitaliteit. De paragnost kan uw energieveld herstellen en stemt zijn energie of op die van u. De energie van de paragnost komt in contact met uw energieveld en zorgt dat het zelf herstellend genezend vermogen van u wordt gestimuleerd. Hierdoor verdwijnen de blokkades in uw energieveld en zult u zich snel energieker voelen. Een healing brengt het lichaam in balans, zowel lichamelijk als emotioneel en mentaal.

Wilt u meer weten over healing? U kunt uw vraag zowel telefonisch als per email aan onze consultants stellen. Ook kunt u een consult plannen.

© 2024 Antwoorden en Inzichten · Powered by Systematix Solutions · Agent login