Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits

Voor u beschikbaar

Momenteel in gesprek

Een gids of beschermengel biedt je hulp

Elk mens heeft 1 Hoofdgids (ook wel Beschermengel genoemd) en meerdere hulpgidsen. Met je hoofdgids (vrouwelijk of mannelijk maar voor het gemak noem ik de gids hierna "hij") heb je, voordat je geboren werd, de lessen doorgenomen die je wilt leren in dit leven. Hij staat je in dit leven bij en biedt je hulp en bescherming waar hij kan.

Als je sterft kom je bij elkaar om te kijken wat je hebt geleerd en wat je eventueel in een volgend leven nog mag leren waar je nu niet aan toe bent gekomen of om andere redenen niet kon of wilde leren. De liefde van je gidsen naar jou toe is onvoorwaardelijk en ze zullen je nooit en te nimmer veroordelen.

Je hoofdgids is iemand waar je al eens een leven mee gedeeld hebt en toen een sterke en zeer innige band mee had. Het is een zeer oude ziel die niet meer zal incarneren. Je gids is er altijd voor je. Je hoeft hem maar aan te spreken en hij is er voor je. Hij geeft je raad en deze kun je aanvaarden of naast je neerleggen maar jij kiest.

Hulpgidsen zijn familieleden, vrienden of kennissen die gestorven zijn. Ze blijven een bepaalde periode van je leven bij je om je bij te staan en je dingen te leren. Soms kan het ook zijn dat jij hen dingen mag leren of laten inzien want "boven" gaat immers het leerproces gewoon door. Ook hier geldt dat hun liefde onvoorwaardelijk is en veroordeling bestaat niet.

Het is erg leuk om contact met je Gids(en) te hebben en iedereen kan dit leren. Het vergt oefening maar dan baar je wel kunst! Je moet het contact met je Gids(en) zien als een hechte vriendschap zoals we die hier op aarde kennen. Behandel hem of haar ook als een vriend, zo behandelen ze jou namelijk ook. Ze zullen je nooit aanspreken met "U" of een ander soort taalgebruik hanteren. Om de communicatie soepel te laten verlopen praten ze op dezelfde manier zoals jij ook praat. De meeste hebben een geweldig gevoel voor humor!

Het verschil tussen een Aardse vriendschap en de vriendschap met jouw Hoofdgids is dat jouw Hoofdgids je door en door kent en daardoor behoorlijk scherpe adviezen kan geven, gegeven vanuit liefde en vanuit het oogpunt op het grotere geheel waarvan jij deel uitmaakt.

Deze tekst is afkomstig van: www.barbara-paragnost.nl

© Op alle teksten is auteursrecht van toepassing. De tekst of delen van de tekst alsmede alle foto's mogen niet gekopieerd worden en niet voor privé of zakelijke doeleinden worden gebruikt.

© 2024 Antwoorden en Inzichten · Powered by Systematix Solutions · Agent login