Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits

Voor u beschikbaar

Momenteel in gesprek

Energieoverdracht door Reiki

Indien we Reiki letterlijk vertalen vanuit het Japans, dan staat het voor 'kracht van de zon'. Reiki is eigenlijk een vorm van energieoverdracht. Een overdracht van energie die uitwerking heeft op lichamelijk en geestelijk niveau, maar ook op emotioneel en spiritueel niveau. Staat u ervoor open? Ook u kunt het leren! Vergroot met Reiki uw zelfbewustzijn en zelfontwikkeling.

Ontspanning door Reiki

Bij Reiki gaat het om het natuurlijke vermogen om het lichaam te activeren zichzelf te genezen en steeds in balans te brengen. De eigenlijke behandeling komt voort uit een handoplegging waardoor de energie zijn eigen weg volgt. Zo krijgt ieder persoon precies wat hij of zij nodig heeft. Blokkades worden helder, losgeweekt en opgeruimd. Het geven van Reiki is ontspannend, het ontvangen van Reiki ook. De energie stroomt door de gever én ontvanger. In dit proces wordt overigens niet gewerkt met eigen energie, dus spanningen en dergelijke worden niet doorgegeven.

5 Reiki-regels

Er zijn vijf officiële Reiki-regels opgesteld die voortkomen uit de Japanse cultuur en het Zen-Boeddhisme. Het gaat bij Reiki vooral om respect en beleefdheid, en het leven in het nu. De vijf regels worden als volgt omschreven:
  1. Ik maak mijzelf vandaag niet boos
  2. Ik maak mij vandaag geen zorgen
  3. Ik ben dankbaar voor alles wat leeft
  4. Ik verdien mijn brood eerlijk
  5. Ik eer mijn leraren, ouders en ouderen
Wilt u graag meer weten over de kracht van Reiki? U kunt uw vraag zowel telefonisch als per email aan onze consultants stellen. Ook kunt u een consult plannen.

© 2024 Antwoorden en Inzichten · Powered by Systematix Solutions · Agent login