Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits

Voor u beschikbaar

Momenteel in gesprek

Paragnost, een paranormaal begaafd persoon

Een paragnost is een paranormaal begaafd persoon. Hij of zij is helderziend, helderwetend, helderhorend, heldervoelend of helderruikend. Het is meestal een combinatie van een van deze paranormale gaven. Sommige paragnosten zijn bijvoorbeeld helderziend of heldervoelend, anderen zijn helderziend, helderhorend en helderwetend.

Gecombineerde boodschap


De boodschappen worden vaak ook in een combinatie doorgegeven. Zo ziet de paragnost bijvoorbeeld hoe een bepaalde situatie gaat verlopen en voelt hij hoe de persoon of personen in kwestie daarmee om zullen gaan. Daarbij kan de paragnost ook woorden horen die betrekking hebben op de situatie die men ziet en voelt.

Overigens zal niet iedere paranormaal begaafde zich paragnost noemen. Het is de voorkeur en soms ook een gevoelskwestie van de persoon zelf hoe hij of zij zich wil noemen. Daar is geen vaste regel voor.

Grote verantwoordelijkheid


Een paragnost heeft een grote verantwoordelijkheid naar de mensen die hem of haar consulteren. Dit geldt uiteraard voor ieder persoon die een consult geeft in welke discipline dan ook. Zij nemen de paragnost tenslotte in vertrouwen.

Een paragnost moet zich 'leeg' maken tijdens een consult. Hiermee wordt bedoeld dat hij of zij zijn eigen denken uit moet schakelen zodat de eigen mening niet in de weg staat. Dit kan ruis veroorzaken. De eigen mening van de paragnost wordt immers niet gevraagd, zij zijn enkel een doorgeefluik. De eigen mening als mens met zijn of haar eigen persoonlijke normen en waarden kan haaks staan op wat er vanuit de andere wereld doorgegeven mag worden.

Bel met een paragnost


Bent u na het bovenstaande verhaal benieuwd geworden wat een paragnost voor kan betekenen? Of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op. U kunt ons direct bellen of plan een afspraak. U kunt uw vragen ook via e-mail stellen.

© 2024 Antwoorden en Inzichten · Powered by Systematix Solutions · Agent login