Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits

Voor u beschikbaar

Momenteel in gesprek

Vorig leven en reïncarnatie

Reïncarnatie is het meerdere malen opnieuw geboren worden. Er zijn dus al levens voor het huidige leven geweest. De ziel of geest verdwijnt niet na de dood, maar wordt opnieuw in een ander lichaam geboren. De reden waarom we opnieuw worden geboren is om lessen te leren, ervaring op te doen en de geest verder te ontwikkelen. Vorige levens gaat vaak samen met karma.

Aanwijzingen naar een vorig leven


Hoe komt u erachter wat u heeft meegemaakt in vorige levens? Er zijn diverse aanwijzingen die kunnen leiden naar een vorig leven. Dromen die steeds terugkeren kunnen bijvoorbeeld een aanwijzing zijn van een vorig leven. Droomt u steeds over dezelfde plek of gebeurtenis dan kan dit gaan over een gebeurtenis in een vorig leven. Voelt u zich aangetrokken tot een bepaalde cultuur? Voelt u zich thuis in een ander land en voelt het alsof u daar hoort? Dan kan het zo zijn dat u hier in een vorig leven heeft geleefd. Heeft u onverklaarbare angsten of negatieve emoties en heeft u geen idee waar deze vandaan komen? Het is mogelijk dat u in uw vorige leven een nare ervaring heeft gehad en dit een angst is geworden in het nieuwe leven.

Karma en reïncarnatie


Reïncarnatie wordt in veel religies en culturen gelooft. De ziel is onsterfelijk en kiest een nieuw lichaam om opnieuw te kunnen groeien. Reïncarnatie wordt voornamelijk gelooft in Aziatische religies, zoals het hindoeïsme en boeddhisme. Karma is sterk verwant aan reïncarnatie. Wat in het vorige leven is gebeurd heeft gevolgen voor het nieuwe leven. Goede daden leiden tot goede gevolgen in het huidige en toekomstige leven. Zo geldt dit ook voor slechte daden. We keren steeds terug in een nieuw leven om te leren van onze fouten en om de geest nog verder te ontwikkelen. Het is een leerschool voor ons en in het nieuwe leven doen wij weer nieuwe ervaringen op.

Bent u benieuwd naar uw vorige levens of wilt u opheldering over uw dromen en herinneringen? Onze consulenten en paragnosten geven antwoord op uw vragen. U kunt uw vraag zowel telefonisch als per email met onze consultants delen. Daarnaast kunt u ook een consult plannen.

© 2024 Antwoorden en Inzichten · Powered by Systematix Solutions · Agent login