Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits

Voor u beschikbaar

Momenteel in gesprek

Over Antwoorden en Inzichten

Sommige 0900/0909 lijnen gebruiken de naam Antwoorden en Inzichten om de indruk te wekken dat ze verbonden zijn aan deze lijn. Zowel in delen van de tekst of gelinkt aan een url.

Alleen de url www.antwoordeneninzichten.nl is verbonden aan deze lijn en de medewerkers die hierop werkzaam zijn.

Wij hebben geen connectie of samenwerkingsverband met andere telefoonlijnen die deze indruk wel willen wekken.

"Werken met en vanuit je hart is het mooiste wat je jezelf en een ander kunt geven..."

Het paranormale en het besef dat er meer tussen hemel en aarde moet zijn dringt steeds meer tot vele mensen door. Mede door de komst van Internet en televisie-programma's zoals Char-het medium komen steeds meer mensen makkelijker in aanraking met het onderwerp "leven na de dood" en dat het leven niet stopt zodra we komen te overlijden maar dat het leven en de lessen die we mogen leren gewoon doorgaan, zij het in een andere vorm.

Naast mijn praktijk waarin ik persoonlijke consulten en groepsavonden geef heb ik een paranormale hulp- en advieslijn. Na circa 2 jaar alleen op deze lijn gewerkt te hebben kreeg ik de ingeving om met andere collegae een gezamenlijke lijn op te zetten. Mijn voorwaarde was wel dat de mensen die met mij samen wilde werken dezelfde visie zouden delen.

Deze visie houdt niet alleen toekomstvoorspelling in maar mensen een inzicht aan te mogen reiken waardoor ze in het hier en nu verder kunnen. Immers; je acties en denkwijze in het nu bepalen je toekomst. Wat heb je aan enkel en alleen een toekomstvoorspelling terwijl het hier en nu en de lessen die je op dit moment mag leren vele malen belangrijker zijn?

Ik wil graag alle medewerkers en Gidsen van "Antwoorden en Inzichten" bedanken voor hun inzet en liefde waarmee ze mensen helpen.

Team Antwoorden en Inzichten

© 2024 Antwoorden en Inzichten · Powered by Systematix Solutions · Agent login