Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits

Voor u beschikbaar

Momenteel in gesprek

Energetische banden

Energetische banden of koorden zijn verbindingen tussen twee of meerdere mensen. Wanneer u in aanraking komt met een ander persoon ontstaat deze verbinding. Dit kan tijdens een korte ontmoeting zijn of een langere relatie. De energie banden worden gevormd via de chakra's of aura's. Deze banden vormt u met uw ouders, vrienden, kinderen, geliefden, collega's enzovoorts.

Deelt u veel met een persoon en is de band heel hecht? Dan is de verbinding vanuit een bepaalde chakra heel sterk. In sommige gevallen is de energetische band niet meer zo goed en heeft dit geen positief invloed op uw leven. Deze band kan u leegzuigen en ervoor zorgen dat er energie lekt. Dit soort banden worden vaak onbewust aan ons vast gemaakt. Bent u klaar met een bepaalde energetische band? Dan kunt u deze band liefdevol verwijderen. Het losmaken, veranderen of verwijderen van een negatief energetisch koord kan bevrijdend en helend aanvoelen. Hierdoor zult u zich snel weer beter voelen.

Energetische banden kunnen alleen vanuit liefde los worden gemaakt. Vanuit haat, ergernis of schuld blijven de koorden in stand en blijft de energie weglekken. Leer dat iedereen die u ontmoet in uw leven een impact op uw leven heeft en een gids voor u is. Vanuit iedere ontmoeting leren wij een les.

Hoe verbreek ik een energetisch koord?


Het is niet gemakkelijk om vanuit liefde een energetisch koord te verbreken. Maar onthoud dat jullie iets van elkaar hebben geleerd en dat jullie zonder elkaar een mooi leven kunnen opbouwen. Hoe verbreekt u een energetisch koord?
  • Zorg dat u alleen bent en u volledig comfortabel voelt. Maak de ruimte veilig en fijn voor uzelf en laat u niet storen door iemand anders.
  • Kom tot rust en haal een aantal keer diep adem. Doe dit net zolang tot u zich veilig voelt.
  • Zodra u rustig bent kunt u zich bewust worden van de verschillende aanknooppunten en energetische koorden.
  • Bent u zich bewust van de koorden? Visualiseer dan diegene waarmee u het energetische koord wil verbreken voor u. Bedenk hierbij dat het voor jullie beiden beter is om de banden te verbreken, zodat jullie allebei verder kunnen.
  • Visualiseer dat u de band doorbreekt en de koorden één voor één los maakt.
  • Zodra alle koorden los zijn kunt u de andere persoon bedanken. Jullie zijn nu los van elkaar en beiden vrij om te doen wat jullie willen.


Het verbreken van een negatief energetisch koord zal u meer energie opleveren. Heeft u hulp nodig bij het verbreken van de koorden? Onze consulenten en paragnosten helpen u graag verder en staan voor u klaar. U kunt uw vraag zowel telefonisch als per email aan onze consultants stellen. Ook kunt u een consult plannen.

© 2024 Antwoorden en Inzichten · Powered by Systematix Solutions · Agent login