Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits

Voor u beschikbaar

Momenteel in gesprek

Tweelingzielen en zielsverwanten

Wij krijgen regelmatig de vraag of het kan dat iemand zijn zielsverwant, soulmate of tweelingziel ontmoet heeft. Het komt soms voor dat je iemand ontmoet waarmee het vanaf de eerste seconde gelijk klikt. Je kunt een gevoel van herkenning hebben, alsof je deze persoon al veel langer kent. Dat klopt ook, want onze ziel heeft een feilloos geheugen verborgen in ons onderbewustzijn.

Je ziel herkent zielsverwanten direct


Als wij iemand ontmoeten waarmee we een relatie hebben gehad in een vorig leven of misschien zelfs vorige levens, dan zal jouw ziel zich dit direct herinneren zodra je deze persoon in jouw huidige leven tegen het lijf loopt. Je kunt directe sympathie of zelfs liefde voelen voor iemand. Het komt uiteraard ook voor dat je iemand tegenkomt waarbij je direct weerstand of andere negatieve gevoelens hebt. Ook dat is een tweelingziel waar je in een vorig leven geen positieve ervaring(en) mee hebt gehad.

Tweelingzielen helpen onze ziel om te groeien


Tijd speelt geen rol in zielsverwantschappen. Je kunt bij wijze van spreken iemand honderden jaren niet gezien hebben, maar zodra er weer in het hier en nu zielscontact is dan is het net of er geen dag voorbij is gegaan sinds jullie laatste contact in het vorige leven. We groeien en leren door deze contacten. Een zielsverwant komt in vele vormen voor. Bijvoorbeeld je kind(eren), een collega, je partner of zelfs je buurvrouw of -man.

Iedere relatie, of dit nu een zielsverwant, een allereerste zielsontmoeting of een tweelingziel betreft, is even belangrijk voor de groei van onze ziel!

Heeft u vragen over tweelingzielen en zielsverwanten?


Wij luisteren graag naar uw verhaal. U kunt ons direct bellen of plan een afspraak. U kunt uw vragen ook via e-mail stellen.

5 tekenen dat u uw tweelingziel heeft gevonden

Tweelingzielen zijn ontstaan uit één ziel en gereïncarneerd in twee verschillende lichamen. Zij ontmoeten elkaar vaak pas wanneer er een bepaald niveau van spirituele volwassenheid is bereikt. Tweelingzielen zijn op zielsniveau ontzettend sterk met elkaar verbonden en vullen elkaar perfect aan. Zo ondersteunen ze elkaar bij hun ontwikkeling en helpen ze elkaar de voor hen beoogde lessen te leren. Bent u benieuwd of u uw tweelingziel heeft gevonden? Dit zijn de 5 veelvoorkomende tekenen:
 1. Het voelt direct vertrouwd aan
  Het ontmoeten van uw tweelingziel is een bijzondere ervaring. Het voelt alsof jullie elkaar altijd al hadden moeten ontmoeten en het moment dat dat gebeurt lijkt bijna geregisseerd. De eerste ontmoeting voelt direct al vertrouwd aan, ondanks dat jullie elkaar in dit leven nog nooit zijn tegengekomen.
   
 2. U voelt zich compleet
  Het ontmoeten van uw tweelingziel voelt als een puzzelstukje dat op zijn plek valt. Jullie vullen elkaar aan en u krijgt het gevoel echt compleet te zijn. Ondanks dat tweelingzielen een eigen karakter hebben en een eigen ik, lijken ze wel bijzonder veel op elkaar. Ze denken bijvoorbeeld vaak op dezelfde manier en houden van veel dezelfde dingen. Tweelingzielen zijn er om van elkaar te leren en elkaar aan te vullen. Het komt dus vaak voor dat jullie sterkere en minder sterk ontwikkelde eigenschappen hebben waarin jullie elkaar versterken.
   
 3. Jullie kunnen alles met elkaar delen
  Wanneer jullie een gesprek voeren kunnen jullie uren achter elkaar doorgaan zonder uitgepraat te raken. Jullie kunnen elkaar alles zeggen en merken het direct wanneer er iets niet helemaal klopt of wanneer de ander niet helemaal eerlijk is. Dit kan soms zorgen voor wrijving.
   
 4. Jullie versterken elkaar
  Tweelingzielen versterken elkaar in hun lichtenergie. Dat is positief, omdat het ervoor zorgt dat lessen sneller geleerd kunnen worden, maar daarnaast kan het ook soms zorgen voor heftige botsingen. Wanneer tweelingzielen bij elkaar komen, gaat dat vaak gepaard met grote veranderingen in hun leven.
   
 5. Gevoel van een hoger doel
  De samenkomst van tweelingzielen gaat vaak gepaard met het gevoel dat zij een belangrijk doel hebben samen. Ze weten dat de relatie een hoger doel dient, zelfs wanneer dit doel in het begin niet helemaal duidelijk is. In veel gevallen gaan tweelingzielen samen aan de slag om anderen te helpen.
   
Bent u benieuwd of u uw tweelingziel bent tegengekomen, of wilt u hier meer over weten? U kunt uw vraag zowel telefonisch als per e-mail stellen. Ook kunt u een consult plannen.

© 2024 Antwoorden en Inzichten · Powered by Systematix Solutions · Agent login