Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits

Voor u beschikbaar

Momenteel in gesprek

De kracht van gedachten

De kracht van gedachten en spiritueel bewustzijn is zeer groot. Onze gedachten zijn krachtig en hebben invloed op ons werkplezier, plezier in het leven en op ons welzijn. Op sommige momenten benutten we de kracht van onze gedachten volledig, terwijl we soms de gedachten tegen ons laten werken. Dit leidt tot frustratie, onmacht en onbegrip.

Gedachten omzetten


Het is belangrijk om de gedachten in evenwicht te brengen en onder controle te houden, zodat er positieve gedachten ontstaan. Gedachten zetten zich om in gebeurtenissen en daar heeft u invloed op. Kijk goed naar uw gedachten en hoe deze uw gevoel en energie beïnvloeden. Alles wat we zijn is het gevolg van wat we hebben bedacht. Elk aspect in uw leven is een onthulling van uw gedachten en overtuigingen.

Uw gedachten zijn onderdeel van uw geest en zijn de bron van alle gebeurtenissen. De gedachtenkracht komt van binnenuit. Gedachten zijn energie en helpen u te focussen op datgene wat u wilt bereiken of echt graag wilt. De energie die u uitzendt met uw gedachten, is ook de energie die u aantrekt. Dit wordt bepaald door uw mentale houding, gedachten en overtuigingen.

Gedachtenkracht om jouw leven te veranderen


Om bepaalde dingen in het leven te veranderen, kunt u uw gedachten inzetten. Wees bewust van uw gebruikelijke gedachten en pas ze zo aan dat u een positieve houding krijgt. Het is niet de bedoeling dat u met iedere gedachten obsessief bezig bent, maar focus u op datgene wat u wilt bereiken. Als u te veel bezig bent met uw negatieve en ongewenste gedachten, dan geeft u ze kracht zodat de weerstand blijft bestaan. Verzet u niet tegen negatieve gedachten, maar leer ze te vervangen voor dat wat u wel wilt.

Het is belangrijk dat u deze negatieve gedachte rustig en overwogen vervangt voor een positieve gedachte. Betrapt u zichzelf op een negatieve gedachten? Vervang deze dan onmiddellijk door er positief tegenaan te kijken. Focus u hierbij op de dominante gedachten en overtuigingen, die voor uw gemoedstoestand zorgen. Uw leven is de spiegel van uw gedachten en houding. Elk effect werkt zich uit in het leven. Leer om de aard van uw gedachten te beheersen, leer ze kennen en aan te passen. Hierdoor zult u zien dat jouw leven op een positieve wijze zal veranderen.

Heeft u hulp nodig bij het veranderen van uw gedachten en wilt u positiever leven? Onze consulenten en paragnosten helpen u graag verder en staan voor u klaar. U kunt uw vraag zowel telefonisch als per email aan onze consultants stellen. Ook kunt u een consult plannen.

© 2024 Antwoorden en Inzichten · Powered by Systematix Solutions · Agent login