Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits

Voor u beschikbaar

Momenteel in gesprek

Contact maken met jouw ziel

De ziel is een ongrijpbaar en ontastbaar begrip. Jouw ziel maakt jou zoals je bent. De ziel is overal in en om je heen en houdt je bij elkaar. Hoe kom je in contact met jouw ziel en zorg je ervoor dat jij jouw dagelijks leven daarop afstemt?

Samen met alles wat leeft vormen we een ziel, maar iedere ziel heeft ook een individuele en unieke trillingsfrequentie. De ziel bestond al voor de geboorte en is zo opgebouwd dat er een missie via jou kan worden geleefd. Daarnaast ontwierp de ziel het fysieke, emotionele en mentale lichaam. Deze lichamen zijn waarneembaar en bepalen hoe jij eruit ziet, je voelt en denkt. Maar dit bepaald niet wie jij bent. Jij bent namelijk je ziel. Omdat de ziel niet waarneembaar is met onze zintuigen, hebben de meeste mensen geen idee van het bestaan van hun ziel. Hierdoor identificeren wij ons niet met onze ziel. Hoe kun je wel contact maken met jouw ziel?

Ontwaken van de ziel


Om jouw ziel te ontwaken moet je jezelf beseffen dat je meer bent dan jouw lichaam, functie en bezittingen. Wanneer dit besef komt voelen veel mensen zich niet meer 'heel' en gaan ze op zoek naar zichzelf. Het pad wat ze dan bewandelen is het pad van bewustzijn ontwikkeling. Het bewandelen van dit pad gaat niet altijd even makkelijk en er zullen wat hobbels optreden.

Alle hobbels die wij ervaren in het leven, zoals een burn-out, ziekte, verlies of een verbroken relatie, zijn cadeautjes van de ziel. Het zijn signalen die jouw ziel afgeeft en daarmee sturing aan jouw leven geven. Jouw ziel zorgt er op die manier voor dat jij weer een passende en gezonde levenshouding krijgt. Deze signalen hoeven niet altijd heel extreem en heftig te zijn, maar kunnen ook kleine gebeurtenissen zijn waardoor we wakker worden geschud.

Leven vanuit jouw ziel


De ziel wil dat we vanuit haar gaan leven en dat we onze frequentie verhogen, zodat haar energie samen gaat met jouw menselijke energie. Alleen op die manier kan de ziel vrij door jou heen stromen en bewegen. Een crisis in het leven is dus helemaal geen teken van falen, maar een teken van jouw ziel om jouw leven wakker te schudden.

Meditatie is een manier om te communiceren met jouw ziel. Stel je open voor de interactie met de ziel, zodat zij door jou heen kan stromen. Wil jij hulp daarbij? Onze consulenten en paragnosten helpen u graag verder en staan voor u klaar. U kunt uw vraag zowel telefonisch als per email aan onze consultants stellen. Ook kunt u een consult plannen.

© 2024 Antwoorden en Inzichten · Powered by Systematix Solutions · Agent login