Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits

Voor u beschikbaar

Momenteel in gesprek

Communiceren met dieren

Communicatie met een dier is meer dan alleen antwoord krijgen op uw vraag. Dieren spiegelen namelijk wat er diep in ons leeft en laten ons een spiegelbeeld zien van onszelf. Ze leven vanuit hun gevoel. Zo voelen dieren bijvoorbeeld aan wanneer er gevaar dreigt of wanneer u angst voor hen ervaart. Wanneer een dier niet naar u wil luisteren, kan dat te maken hebben met de mate waarin u zelf in lijn staat met uw hart en gevoel, in plaats van vast te zitten in het denken.

Om uw dier beter te leren begrijpen hoeft u geen paragnost te zijn. Onze medewerkers helpen u graag op weg in de communicatie met uw dier en treden graag namens u in contact voor inzicht en/of healing.

Overleden dieren

Na hun overlijden geven dieren vaak signalen door aan hun baasje. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u uw dier evengoed om u heen voelt, ruikt of denkt te zien. Ook wanneer uw dier overleden is, kan er contact mee worden gezocht. Dieren geven in veel gevallen na hun overlijden bepaalde boodschappen of adviezen door aan hun baasje. Onze medewerkers kunnen deze boodschappen aan u overbrengen en andere vragen voor u beantwoorden.

U kunt uw vragen zowel telefonisch als per mail stellen, of een afspraak maken voor een consult.

© 2024 Antwoorden en Inzichten · Powered by Systematix Solutions · Agent login