Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits

Voor u beschikbaar

Momenteel in gesprek

Numerologie

Numerologie is de leer van de getallen. Numerologie kan u inzicht geven in uzelf en in uw levensloop. Het gaat er bij deze leer om de bewustwording dat getallen in uw leven niet toevallig zijn, maar een onderdeel van uw levensloop vormen. Denk bijvoorbeeld aan geboortegetal, persoonlijkheidsgetal, relatienumerologie of zelfs huisnumerologie. Numerologie kan onder meer inzicht geven in wie u bent, uw karakter, hoe u overkomt en wat u kunt leren.

Betekenis van cijfers en letters

Bij numerologie gaat het dus om getallen. Daarnaast spelen de letters van het alfabet ook een rol. Elke letter staat namelijk voor een bepaald getal, welke zo dus wordt vertaald naar een cijfer. Bij de start van numerologie wordt gekeken naar uw geboortedatum in combinatie van uw naam. Zo krijgt onze consultant een beeld van u en u een duidelijker beeld van uzelf. Het geeft inzicht in wie u bent en hoe u in het leven staat.

U leeft uw leven op uw eigen unieke manier. Maar bent u zich wel voldoende bewust van uw persoonlijke sterktes en zwaktes? Numerologie is heel geschikt om uzelf te kunnen verbeteren, verder te kunnen ontwikkelen en meer duidelijkheid te krijgen over uw levenslessen.

Wilt u graag meer weten over de nummers die u inzicht geven in uw levensloop? U kunt uw vraag zowel telefonisch als per email aan onze consultants stellen. Ook kunt u een consult plannen.

© 2024 Antwoorden en Inzichten · Powered by Systematix Solutions · Agent login