Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits

Voor u beschikbaar

Momenteel in gesprek

Engelen

Engelen zijn er om ons te helpen tijdens het leven op aarde en het leven daarna. Er bestaan verschillende engelen, met ieder een eigen persoonlijkheid en vakgebied. Wij geven u graag een overzicht van de verschillende engelen met ieder een eigen achtergrond.

Beschermengelen


De beschermengelen zijn de bekendste engelen. Deze engelen zijn er om ons te beschermen en over ons te waken, zij helpen met onze angsten. Iedereen heeft een eigen beschermengel en deze engel blijft altijd bij u. Beschermengelen helpen ons de juiste keuzes te maken en begeleiden ons.

Aartsengelen


Aartsengelen nemen een bijzondere plaats in, zij genezen en zijn de boodschappers van hoop. De vier belangrijkste aartsengelen zijn:
  1. Aartsengel Michaël. Michaël is de aartsengel van het zuiden en heeft vuur als essentie. Volgens diverse verhalen voert aartsengel Michael de strijd met Satan.
  2. Aartsengel Rafaël. Rafaël is de aartsengel van het oosten en heeft lucht als essentie. Aartsengel Rafaël beschermt de reizigers en is een genezer.
  3. Aartsengel Uriël. Uriël is de aartsengel van het noorden en heeft aarde als essentie. Aartsengel Uriël waakt over terreur en is één van de engelen die over de wereld en de onderwereld gaat. Daarnaast waakt Uriël over de doden en is de engel waker van de redding, boete en straf.
  4. Aartsengel Gabriël. Gabriël is de aartsengel van het westen en heeft water als essentie. Aartsengel Gabriël is een goddelijke boodschapper. Deze engel kondigt belangrijke gebeurtenissen aan en is de boodschapper van hoop en vreugde.

De krachtigen, Dragers en Deugden


Krachtigen
De krachtigen zijn een engelenstam met genezing als primair doel. Deze engelen gebruiken hun energie om ons te genezen. Deze elektrische kracht geven ze door aan onze lichamen, zodat wij genezen.

Dragers
De dragers beschermen ons tegen de duisternis. Deze engelen beschermen ons tegen het kwaad van buitenaf, zowel in onze wereld als in de dodenwereld.

Deugden
De deugden helpen ons met ons levensverhaal. Deze engelen begeleiden ons met onze reis op aarde, zij schrijven ons verhaal en helpen het te wijzigen. Deze engelen staan ook voor de vrede.

Tronen en Vorstendommen


De engelen die tot de stam Tronen en Vorstendommen behoren beschermen onze dierbaren. Daarnaast zijn deze engelen er om te helpen in lastige of moeilijke situaties. De engelen zijn de beschermers van spiritualiteit en religie.

Wilt u meer weten over engelen, hoe zij u beschermen en wat ze voor u kunnen betekenen? U kunt uw vraag zowel telefonisch als per email aan onze consultants stellen. Ook kunt u een consult plannen.

© 2024 Antwoorden en Inzichten · Powered by Systematix Solutions · Agent login