Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits

Voor u beschikbaar

Momenteel in gesprek

Slechte nachtrust

Slecht slapen, nachtmerries en onrustig wakker worden. Onze nachtrust is belangrijk, maar veel mensen ervaren slaapproblemen. Dit kan door verschillende factoren komen. Zo kunt u last hebben van stress of piekert u veel over bepaalde zaken en laten we de drukke leefstijl anno 2017 niet vergeten. Dit zijn voor de hand liggende factoren, maar er zijn ook veel factoren waar we in eerste instantie niet aan denken. Hierbij kunt u denken aan de energie dat door uw lichaam stroomt. Wanneer dit niet in balans is, kunt u zich extreem moe en futloos voelen. Deze blokkades zorgen ook voor een slechte nachtrust en een onrustig gevoel.

Blokkades in het lichaam


Blokkades in het lichaam kunnen ontstaan door bijvoorbeeld onverwerkte emoties of ervaringen op uw werk als voorbeeld. Te veel stress en vastgeroeste patronen hebben een negatief effect op hoe u zich voelt. Dit gevoel neemt u mee wanneer u in bed ligt en wilt gaan slapen en is van invloed op uw nachtrust.

Onze nachtrust wordt vaak onderschat, terwijl een goede nachtrust zorgt voor balans en rust in ons leven. Daarnaast is het van belang voor een energieke en vrolijke stemming. Onze nachtrust kan onder andere beïnvloed worden door nachtmerries. Emoties en gebeurtenissen van overdag worden hierin verwerkt. Een nachtmerrie is een benauwende en angstaanjagende droom, wat kan zorgen voor een vermoeid gevoel wanneer u wakker wordt.

Energie uit balans


Er stroomt energie in en om ons lichaam dat soms uit balans kan raken. Iedereen kent het futloze gevoel wanneer u weinig energie heeft. Door blokkades in het energieveld van het lichaam of de aura is het mogelijk dat energie niet meer vrij kan stromen. Hierdoor kunt u het idee krijgen dat u geen energie meer hebt. Deze blokkades kunnen van invloed zijn op uw nachtrust en nachtmerries.

Onze consultants hebben ieder een eigen unieke manier om te achterhalen waarom u een slechte nachtrust ervaart.

Wilt u meer weten over uw slechte nachtrust of uw dromen? U kunt uw vraag zowel telefonisch als per email aan onze consultants stellen. Ook kunt u een consult plannen.

© 2024 Antwoorden en Inzichten · Powered by Systematix Solutions · Agent login