Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits

Voor u beschikbaar

Momenteel in gesprek

Sterrenbeelden uitgelicht, een blik op úw horoscoop

Bent u ook benieuwd naar het verhaal achter uw sterrenbeeld vanuit de Westerse astrologie? Wij geven u graag meer inzicht in het type mens dat bij de diverse sterrenbeelden past. Hierbij maken we ook een combinatie met de vier elementen die hierbij een belangrijke rol spelen: vuur, aarde, lucht en water kunnen van invloed zijn. Zo zal een luchttype de wereld anders beoordelen dan een watertype en gaat een aardetype anders met andere mensen om dan een vuurtype. We zetten alle sterrenbeelden op een rij en kijken welk element erbij hoort. Daarnaast nemen hierin de liefde mee, dat geheim zit ook deels verstopt in de astrologie. Hoe kun je iemand met een specifiek sterrenbeeld voor jou laten smelten of ervoor zorgen dat hij of zij zich tot jou aangetrokken voelt.

Sterrenbeeld Ram


Diegene met het sterrenbeeld Ram is jarig tussen 21 maart en 19 april. De Ram kenmerkt zich in de Westerse astrologie door een sterke persoonlijkheid en een levenslustige visie, met een grote hang naar succes. Geduld past niet helemaal bij de Ram, naar voren komt vooral de vastberadenheid en vurigheid in karakter. De ram is dan ook echt een vuurtype. Een man trekt andere personen aan door zijn bevlogen manier van benaderen, enthousiasme en zelfvertrouwen. Hij heeft een levenslustige visie en is op zoek naar avontuur. Het vurige karakter komt terug in passie, uitbarstingen en groot verlangen. Het vurige karakter van de vrouwelijke Ram komt terug in de hartstocht en het spelen van spannende spelletjes. Deze vrouw wordt graag aanbeden door diverse mannen, maar ze gaat voor degene die echte spanning biedt.

Sterrenbeeld Stier


Indien u bent geboren tussen 20 april en 20 mei, dan is het sterrenbeeld Stier op u van toepassing. De Stier heeft een persoonlijkheid vol daadkracht en volhardendheid, maar is aan de andere kant gevoelig voor alles wat mooi is. Het element aarde past bij de Stier, realistisch en efficiënt. De mannelijke Stier benadert een situatie vooral praktisch, charme komt alleen aan bod indien noodzakelijk. Het is een geduldig type, maar wil uiteindelijk wel beloond worden. De vrouwelijke Stier wordt graag verleid met alles er op en er aan, op een smaakvolle manier.

Sterrenbeeld Tweelingen


De Tweelingen is een sterrenbeeld, geboren van 21 mei tot en met 20 juni, in de Westerse astrologie dat gekenmerkt wordt als echte kletskous. Deze persoon is sterk in woorden, maar vooral om emoties te kunnen verbergen. Het element waarbinnen de Tweelingen zich bevindt is 'lucht', dit symboliseert de snelle gedachtegang, het actieve denkvermogen en duidelijke antwoorden. De mannelijke Tweelingen zijn zo veranderlijk als het weer en avontuurlijk, maar dat zorgt juist voor de charme en aantrekkingskracht van deze man. Dit betekent ook in veel gevallen dat een vaste relatie niet zijn ding is. De vrouwelijke Tweelingen houden van afwisseling en zijn echte avonturiers. Dit maakt dat haar idee van een vaste relatie wat minder strak is. Het gaat vooral om het plezier en de lust.

Sterrenbeeld Kreeft


Kreeft is een sterrenbeeld in de Westerse astrologie dat hoort bij mensen die geboren zijn van 21 juni tot en met 22 juli. Typerend voor de Kreeft is de zachtaardige persoonlijkheid, de gevoeligheid en zorgzaamheid. Karaktereigenschappen die echt het watertype naar voren brengen, maar eigenschappen die overigens door de harde buitenkant niet direct zichtbaar zijn. De man binnen dit sterrenbeeld is veelal zachtaardig en vriendelijk. Hij gaat voor het totaalplaatje, lichaam, gevoel én emotie. De vrouwelijke Kreeft is zacht en verleidelijk, en bovenal sentimenteel. Het gaat haar vooral om liefde en romantiek, met als verlengstuk de hartstocht. Een vrouw met sterke emoties.

Sterrenbeeld Leeuw


Een sterrenbeeld Leeuw is geboren van 23 juli tot en met 22 augustus. Een persoon die vol van trots en zelfvertrouwen is. Deze persoon is charmant, een vuurmens die andere mensen met zijn energie aansteekt. Het vurige komt bij de mannelijke Leeuw duidelijk naar voren in het levendige karakter. Voor pleziertjes is deze Leeuw niet in, wel wekt hij graag bewondering op bij anderen over prestaties. Een vrouw wordt overladen door vleiende woorden, vervolgens wil hij door haar bediend worden. Een vrouw met het sterrenbeeld Leeuw slooft zich graag uit en kan zich als een echte diva presenteren. De Leeuw-vrouw is minder kritisch dan gedacht, romantiek is dan ook niet speciaal een vereiste. Hierdoor is zij geliefd bij vele mannen, directe actie is gewenst.

Sterrenbeeld Maagd


Als Maagd bent u geboren tussen 23 augustus en 22 september. Trefwoorden die in de Westerse astrologie bij de Maagd naar voren komen zijn efficiënt en perfectionistisch. De Maagd is een aardemens, heel goed met zijn lichamelijke zintuigen. Het gaat bij de Maagd om de werkelijke ervaring, waargenomen met onder meer het tast-, smaak-, gehoorzintuig en het gezichtsvermogen. Dit is meer waard dan de theoretische onderbouwing. Een mannelijke Maagd typeert zich door verlegenheid en terughoudendheid. Dit kan voor bepaalde vrouwen een aantrekkelijke eigenschap zijn. Leiderschap en showgedrag past niet bij deze man, er is soms moeilijk hoogte van hem te krijgen en romantiek is hem niet helemaal bekend. Een Maagd-man moet in een relatie ontdooien, krijg je hem los dan blijkt het een onvergetelijke man. De vrouw met het sterrenbeeld Maagd is sterk. Zij kan afstandelijkheid uitstralen naar mannen toe. Een man moet zich niet door deze natuurlijke terughoudendheid laten tegenhouden en onderzoeken wat er in de Maagd die streeft naar perfectionisme omgaat.

Sterrenbeeld Weegschaal


Een Weegschaal is geboren tussen 23 september en 22 oktober. Het sterrenbeeld Weegschaal wordt gedreven door de drang naar liefde en een relatie. Besluitenloosheid speelt deze persoon soms parten, waardoor hij zichzelf in de problemen brengt. De Weegschaal is een luchtmens, wat betekent dat communiceren en het uitwisselen van informatie en ideeën heel belangrijk is. Deze persoon is goed in samenwerken en kan zelfs in een lastige situatie objectief oordelen. Een oordeel komt voort uit ervaring en niet slechts vanuit gevoel of intuïtie. Voor een mannelijke Weegschaal is zijn aantrekkingskracht vanzelfsprekend, dus ook dat vrouwen voor hem vallen. Dit komt voort uit ijdelheid. De Weegschaal-man weegt alle voors en tegens van een relatie goed tegen elkaar af. Zijn twijfel moet door de vrouw weggehaald worden. De vrouwelijke Weegschaal is zelfverzekerd waardoor zij charismatisch, sensueel en ongrijpbaar lijkt. Een man moet haar echt veroveren en of hij haar dan ook echt kan behouden is de vraag.

Sterrenbeeld Schorpioen


Het sterrenbeeld Schorpioen hoort bij mensen die geboren zijn van 23 oktober tot en met 21 november. Kenmerkend voor de Schorpioen zijn intensiteit en seksualiteit. De Schorpioen is een watermens. Hierbij speelt betrokkenheid, fantasie en observatie een grote rol. Het kan in sommige situaties moeilijk worden indien het gevoel over het verstand heerst, met een gebrek aan objectiviteit. De mannelijke Schorpioen bezit de aantrekkingskracht om vrouwen naar zich toe te trekken. Het is voor hem veelal een soort spel dat hij wilt winnen. Deze man is wat jaloers aangelegd, waardoor het belangrijk is om open en eerlijk met elkaar om te gaan. De vrouwelijke Schorpioen houdt van mannen en genot. Zij zet zich in voor een man, maar verwacht daar uiteindelijk wel iets voor terug. Met haar temperament is zij in staat een man te veroveren.

Sterrenbeeld Boogschutter


In de horoscoop van de Boogschutter komt vooral avontuurlijkheid en impulsiviteit naar voren. Het sterrenbeeld Boogschutter geldt voor mensen die geboren zijn van 22 november tot en met 21 december. De Boogschutter is een vuurmens die vooral geniet van spontane dingen. De mannelijke Boogschutter is scherp en charmant, een combinatie die uitermate geschikt is om een vrouw te kunnen verleiden. Hij kan hierdoor uit meerdere vrouwen kiezen en kiest soms voor dat ene avontuurtje. Trouw is dus niet helemaal het juiste woord voor de Boogschutter, vrijheid past hem beter. De Boogschutter-vrouw is meer van de woorden dan van de daden. Ze is een flirt en doet zich groots voor, helaas kan dit voor de geïnteresseerde man nogal eens tegenvallen. Wel gaat de vrouw volledig voor een relatie en is zij veeleisend en pittig.

Sterrenbeeld Steenbok


Een persoon met het sterrenbeeld Steenbok is geboren tussen 22 december en 19 januari. Typische kenmerken van de Steenbok zijn open, eerlijk en direct. Een gevaar dat op de loer ligt is pessimisme en zelfmedelijden, pas er dus voor op dat u hier niet in meegaat. De Steenbok is een aardemens, die puur gelooft in de 'echte' dingen, dus vooral zichtbare en concrete aspecten. Een mannelijke Steenbok heeft weinig inzicht in zijn eigen aantrekkingskracht, waardoor hij heel charmant is voor vrouwen. Een man die weet te verrassen doordat hij zoveel meer in zijn mars heeft. Zodra de sfeer ontspannen is, ontdekt u zijn passie en overgave. Een vrouwelijke Steenbok is terughoudend, waardoor zij soms killer overkomt dan zij is. Toch heeft zij ook in de liefde meer in haar mars dan soms gedacht wordt.

Sterrenbeeld Waterman


Een Waterman - geboren tussen 20 januari en 18 februari - is een sterrenbeeld waarbij de personen erg van elkaar kunnen verschillen. Kenmerken zijn namelijk individualisme, onafhankelijkheid en daarnaast maatschappelijk bewustzijn en hang naar vooruitgang. De Waterman is een luchtmens, waarbij de eigenschappen actief, initiatiefrijk en naar buiten treden van toepassing zijn. Een mannelijke Waterman is onbewust aantrekkelijk, het maakt hem namelijk niks uit. Dit maakt ook dat vrouwen vaak geen respons krijgen en dus afhaken. De Waterman-man is vindingrijk en bijzonder, wat in het verdere liefdestraject vast tot uiting zal komen. Een vrouwelijke Waterman is veelal excentriek. Ze houdt van ongewone dingen, uitspattingen en avontuurtjes. Zij zoekt in een partner niet een gewoon type. Zij is vrij individualistisch ingesteld en gaat dus vooral voor haar eigen belang.

Sterrenbeeld Vissen


De Vissen is een sterrenbeeld voor mensen die geboren zijn tussen 19 februari en 20 maart. De mensen met dit sterrenbeeld leven vaak vol passie en verbondenheid. Een Vis kan echt opgaan in een ander en heeft daarom een sterk empathisch vermogen. Bij dit sterrenbeeld hoort het element water wat naar voren komt in de sterke fantasie en betrokkenheid. De mannelijke Vis handelt vanuit zijn natuur, wat je in zou kunnen vullen als avances. Dit komt in de liefde goed van pas, hij is veelal een romantisch persoon. Een vrouw die haar leven deelt met de Vissen-man heeft geluk. De vrouwelijke Vissen is vroeg met het aangaan van relaties. Zij heeft een oneindige behoefte aan liefde. De Vissen-vrouw gaat voor teder, intiem, emotioneel en vrouwelijk. Zij heeft hierdoor veel aanbidders, zij weet veel mannen aan zich te binden.

© 2024 Antwoorden en Inzichten · Powered by Systematix Solutions · Agent login