Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits

Voor u beschikbaar

Momenteel in gesprek

Karma

Iedereen kent het begrip karma en wordt door veel mensen in uitspraken gebruikt. Karma staat voor 'iets wat je terug krijgt'. Het begrip komt oorspronkelijk uit het Hindoeïsme en Boeddhisme. Bij karma gaat het om een fysieke of mentale daad. Iedere daad in het leven die wij uitvoeren heeft gevolgen. De meeste mensen kennen het begrip in negatieve zin: als u iets verkeerd doet dan 'pakt' karma u terug. Maar het kan ook in positieve zin voorkomen: want wie goed doet, goed ontmoet.

Karma opbouwen


Karma kan ook in volgende levens gevolgen hebben. U neemt de karma die u heeft opgebouwd in uw huidige leven mee naar het volgend leven. Wanneer uw ziel reïncarneert neemt u op die manier ook de opgebouwde karma mee, dit kan zowel negatieve als positieve karma zijn. Vooral spirituele en hoog gevoelige mensen zijn vaak bewust bezig met lessen die wij leren in het leven. Aan alle daden die u uitvoert zijn gevolgen verbonden. Als we goede dingen doen voor elkaar krijgen we daar ook goede dingen voor terug. Karma ligt dus in uw eigen handen en hier kunt u zelf invloed op uitoefenen.

Karma beïnvloedenWordt u belast door de gevolgen van de keuzes die u of anderen maken? Ga dan eens na of de keuzes die u maakt ook de juiste zijn. Bent u wel gelukkig met wat u doet en met wie u bent? Alleen u bent de baas over uw eigen leven en kan de juiste keuzes maken. Door goede dingen voor elkaar en onszelf te doen creëren wij goede karma.

Wil je meer weten over karma en hoe jij dit op de juiste manier beïnvloed? U kunt uw vraag zowel telefonisch als per email aan onze consultants stellen. Ook kunt u een consult plannen.

© 2024 Antwoorden en Inzichten · Powered by Systematix Solutions · Agent login