Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits

Voor u beschikbaar

Momenteel in gesprek

Hoe denkt hij/zij over mij?

Misschien ben je aan het daten, heb je een leuke man of vrouw ontmoet of heb je een oogje op iemand. Hoe weet je dan of hij of zij jou leuk vindt en over jou denkt? Er zijn diverse signalen waarmee iemand af kan geven dat hij of zij jou leuk vindt. Zoekt diegene vaak oogcontact met jou? Wordt hij of zij verlegen of gaat diegene zich juist heel anders gedragen? Dat zijn vaak signalen dat er meer is. Hoe weet je hoe iemand over jou denkt? Door het te vragen kom je al snel op het antwoord. Maar dit is een grote stap om te nemen en voor de meeste mensen te spannend. We zijn vaak bang om gekwetst te worden, ons kwetsbaar op te stellen of een negatieve reactie te krijgen. Je kunt zelf aan de hand van lichaamstaal merken of iemand daadwerkelijk geïnteresseerd is. Daarnaast kunnen onze paragnosten jou helpen met het vinden van een antwoord op de vraag: hoe denkt hij of zij over mij?

Lichaamstaal

Aan de hand van lichaamstaal kun je vaak al merken of iemand geïnteresseerd is in jou. Wij zetten een aantal signalen voor jou op een rijtje:
  • Hij of zij staat graag dicht bij jou in de buurt.
  • Hij of zij kijkt vaak naar je en kijkt weg zodra jij kijkt.
  • Hij of zij is erg verlegen bij jou in de buurt of gaat juist heel ander gedrag vertonen.
  • Hij of zij is echt oprecht geïnteresseerd in jou en stelt vragen over jou.
  • Hij of zij lacht veel naar je.
  • Jullie hebben veel met elkaar gemeen.
Dit is uiteraard in iedere situatie anders. Maar deze signalen kunnen erop wijzen dat iemand geïnteresseerd in jou. Je kunt het zelf vragen of raden aan de hand van lichaamstaal. Maar ook de paragnosten van Antwoorden en Inzichten kunnen jou helpen om inzicht te krijgen in hoe hij of zij over jou denkt. Wij hebben hiervoor de voornaam van diegene die jij leuk vindt nodig, om zo de ander in te kunnen voelen.

Wil jij weten hoe hij of zij over jou denkt? Wij helpen jou verder! U kunt uw vraag zowel telefonisch als per email aan onze consultants stellen. Ook kunt u een consult plannen.

© 2024 Antwoorden en Inzichten · Powered by Systematix Solutions · Agent login