Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits

Voor u beschikbaar

Momenteel in gesprek

Irma

Welk nummer wenst u te bellen?

0031 (0)10 3009100 *

* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aageschaft

Nog geen credits? Klik dan hier

Wilt u geen gebruik maken van credits?

Bel dan onderstaand nummer

0909 - 0890

Deze consulent is alleen bereikbaar via credits

0031 (0)10 3009100 *

* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aageschaft

Nog geen credits? Klik dan hier

Irma is ook beschikbaar voor:

Plan een consult

Reviews

Irma

Helderziend/wetend, Tarotreader & docent, Zielsconnecties, Psychologie (Jung), Life coaching, Droomduiding, Direct, Eerlijk, Luisterend oor, Advies

Alleen te bereiken via credits op 010-3009100 box 46 € 2 p/m

Boxnummer 46

Irma is ook beschikbaar voor:

Plan een consult

Reviews

De unieke mogelijkheid bestaat nu ook om mij en Noelle (box 48) samen te spreken via onze duobox. Zie 'Plan een consult' box 19.

Wanneer het overzicht ontbreekt, je tegenwind ervaart, beslissingen moeilijk of niet kunt nemen kan het heel prettig zijn wanneer iemand objectief met je mee ‘kijkt’, en vooral mee ’voelt’. Daarom kun je bij mij terecht met al je vragen. Mijn persoonlijke motto is dat we allemaal weleens advies of een luisterend oor nodig hebben van iemand die objectief naar je situatie kan kijken. Kernwoorden zijn daarbij: empathie, discretie, luisteren, invoelen en zonder oordeel zijn. Vanuit achtergrond en ervaring kan ik een sleutel aanreiken die voor jou de deur kan openen, zodat je een volgende stap kunt nemen.

Geen vraag is vreemd want iedereen mag zijn wie hij of zij is, authentiek en uniek. Respect voor ieders eigenheid staat bij mij op nummer 1 op het prioriteitenlijstje.

Ik wens je een prachtige ‘reis’ toe die we ‘het leven’ noemen!

Ervaring

Vanaf 2009: Als telefonisch consulent

Vanaf 2002: Als therapeut in persoonlijke coaching/gesprekken

Vanaf 2011: Tarot-docent

Na ruim dertig jaar werken met de tarotkaarten heb ik een tarot-opleiding in 12 modules ontwikkeld en geschreven om het vak als tarotist gedegen en met verantwoordelijkheid te leren vanuit het Jungiaanse gedachtegoed (zie tarotopleiding.com).

Naast mijn therapeutische en coachingsvaardigheden, zet ik heldervoelendheid en helderwetendheid in die ik van kind af aan bij me draag.

Ik heb diverse weken doorgebracht in Engeland aan het Arthur Findlay College in Stanstedom getraind te worden in het mediumschap, energievelden, trance en trance-art teneinde structuur aan te brengen in het ‘helder zien’. Als je niet weet waar het vandaan komt, en je gaat ervan uit dat iedereen hetzelfde ‘onzienbare’ ziet en ervaart, zoals de èchte ‘waarheid’ achter alles, dan kan het je behoorlijk in de weg staan als blijkt dat dat niet zo is. Maar zoals altijd met alles, kun je iets wat ‘destructief’ lijkt te zijn, ook naar het constructieve, het positieve, tillen.

Juist dat laatste deed ik onder andere met behulp van deze cursussen in Engeland, ook samen met Noëlle (box nr. 48). We vullen elkaar heel mooi aan vanuit onze verschillende disciplines en we hebben ons samen steeds verder ontwikkeld. Onze intuïtieve en spirituele gaven kregen vooral in Engeland handen en voeten en zo konden we al veel mensen helpen. Dat is het mooiste wat er is, maar vooral… met “heel veel plezier!”

Noelle en ik werken al jaren samen en er is nu ook de unieke mogelijkheid om een consult van ons beiden tegelijk te krijgen via box nr 19. U kunt ook via 'Plan een consult' een afspraak maken.

Beschikbaar via:
Vanuit Nederland via credits: 010 - 30 09 100
Vanuit België via credits: 0031 10 300 9100

Schrijf review

Reacties over Irma

Rajni

Allerliefste Irma, Wat fijn om je een paar weken geleden gesproken te hebben. Ik zat met iets wat jij precies wist aan te voelen. Ik heb overal en bij velen geprobeerd (toen je niet online was) om een verklaring te vinden, maar ik kwam steeds van een koude kermis thuis. Na ons gesprek ben ik me lichter gaan voelen, ik zie nu de verbanden en weet de kwestie die destijds speelde nu achter me te laten (iets wat ik als onmogelijk beschouwde). Je bent een engel die door het universum op m’n pad is gestuurd om mij mn ware zelf (de ziel) te laten voelen. Ik beschouw jou als mijn guru en dat meen ik oprecht. Bedankt voor alle steun en hopelijk tot gauw weer. Jouw begeleiding heeft mij tot nieuwe inzichten gebracht en het voelt alsof je me hebt geheeld. Groetjes, Rajni
Rajni

Ik heb inmiddels al een paar gesprekken gehad met Irma. Ik stond er in het begin versteld van hoe ze met precisie dingen kon aangeven en vertellen. Irma kan dingen heel goed aanvoelen en weet me ook moed in te spreken wanneer ik me niet lekker voel. Ik ben ervan overtuigd dat zij een grote aanwinst is voor ons. Keep it up Irma! Ik ben trots op jou en ook dankbaar om jou te hebben als coach. Tot gauw! Rajni
Esther

Dank je wel Irma voor ons gesprek vanmorgen. Het ging over mijn onrust en mezelf verliezen in alles tegelijkertijd willen. Je zei dat ik me eerst op 1 ding moet richten en tegen mezelf moet zeggen wat nu het belangrijkste is. Dat is voor mij toen ik erover nadacht duidelijk.Leuk werk om mijn passie te hervinden en bij te dragen en samen te werken, daarmee grotere geldstromen. Wordt ik toch vandaag door 2 bedrijven uitgenodigd om over een leuke job te komen praten. Dank je wel voor je hulp orde op zaken in mijn hoofd en daarmee naar boven te krijgen! Ik ga je zeker weer bellen Esther xxx

© 2024 Antwoorden en Inzichten · Powered by Systematix Solutions · Agent login