Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits

Voor u beschikbaar

Momenteel in gesprek

Adinda

Welk nummer wenst u te bellen?

0031 (0)10 3009100 *

* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aageschaft

Nog geen credits? Klik dan hier

Wilt u geen gebruik maken van credits?

Bel dan onderstaand nummer

0909 - 0890

Deze consulent is alleen bereikbaar via credits

0031 (0)10 3009100 *

* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aageschaft

Nog geen credits? Klik dan hier

Adinda is ook beschikbaar voor:

Plan een consult

Reviews

Adinda

Tarotist, Paragnost, Helderziend, Heldervoelend, Helderwetend, Astrologe, Reiki master, Bewustzijns-coach

Tarief € 1 p/m

Boxnummer 52

Adinda is ook beschikbaar voor:

Plan een consult

Reviews

VRAGEN

Je bent welkom met alle vragen over je leven en je persoonlijke ontwikkeling. Ook met praktische vragen over relaties, kinderen, werk en alles wat je bezighoudt. Graag sta ik je bij in moeilijke tijden, heb een luisterend oor en oordeel niet. Ik ben liefdevol, eerlijk en geef concrete antwoorden.

HET CONSULT

Als je mij je naam geeft en een korte uitleg van de situatie of vraag, kan ik me op jou afstemmen. Ik kijk en voel met jou mee, met behulp van mijn mediamieke gaven. Ook ontvang ik beelden en informatie die ik aan jou door mag geven. Zo onderzoeken we waar voor jou de oplossing zit. Daarna kun je weer met frisse moed verder! Ik kan je ook Reiki op afstand geven, waardoor je je rustiger en helderder zal gaan voelen.

TAROT

De Rider Tarot kaarten geven gedetailleerd antwoord, waardoor je een helder beeld krijgt van de situatie. Verleden, heden, toekomst, eventuele blinde vlekken en stappen die gezet mogen worden. Ook kunnen de kaarten helpen bij het maken van keuzes of helderheid geven over je levensdoel.

ASTROLOGIE

Ben je benieuwd naar de planeetstanden in jouw horoscoop, zoals je zon, maan en ascendant? Of wil je graag weten op welk gebied jouw levenslessen liggen (de maansknopen)? Als je je geboortetijd weet kun je me bellen voor een astrologisch consult. Ik kan een gedetailleerde duiding geven van je karakter, aanleg, pijnpunten en valkuilen, en ook kunnen we kijken welke thema's op dit moment in je leven spelen en wat daar de lessen van zijn (de transits). Als je de geboortedatum weet van je partner, vriend(in) of familielid, kunnen we (met toestemming) ook jullie partnerhoroscoop bekijken.

PASSIE

We krijgen allemaal te maken met tegenslagen, en met lastige situaties en mensen. Vaak blijven bepaalde thema’s terugkomen, net zolang tot we er ons eigen antwoord op hebben gevonden. Het doel van het leven is ons te ontwikkelen, en het is mijn grote passie daarmee bezig te zijn. Ik deel mijn kennis en inzichten graag, zodat we samen kunnen groeien naar een bewuste en liefdevolle wereld.

VAARDIGHEDEN

Tarotist, astroloog, paragnost, helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderhorend, Reiki master, energetisch healer & masseur, emailconsult/automatisch schrift, bewustzijns-coach.

Beschikbaar via:
Vanuit Nederland: 0909 0890
Vanuit Nederland via credits: 010 - 30 09 100
Vanuit België via credits: 0031 10 300 9100

Schrijf review

Reacties over Adinda

Joris

Adinda is een perfect en heel goed medium. Advies: luister heel goed wat Adinda bij het begin van een gesprek te vertellen heeft, dus wat ze meteen doorkrijgt, achteraf blijkt ze altijd meteen goed te zitten met haar voorspellingen. De menselijke neiging om niet meteen alles voor “waar” aan te willen nemen is begrijpelijk, maar is bij Adinda niet nodig. Ik kan uit ervaring zeggen dat ze altijd van meet af aan gelijk heeft en krijgt, hoe vaak ik haar voorspellingen ook niet meteen heb geloofd. Zelfs in situaties, waarbij ik dacht dit kan niet, kreeg ze toch gelijk! Dus ik raad iedereen Adinda van harte aan, maar dan moet je ook eerlijk naar jezelf durven kijken. Ze blijft altijd vriendelijk en positief, en zal de boodschap die ze “moet” overbrengen niet veranderen! Bellen dus! Groet, Joris.
S

Lieve Adinda, Zojuist een consult met jou gehad en dat voelde heel waardevol en verhelderd. Veel nieuwe inzichten waar ik mee verder kan. Heel erg bedankt hiervoor en zeker tot een volgende keer. Liefs S.
Martin

Ik wil graag een recensie plaatsen n.a.v. mijn gesprek vandaag met Adinda. Het is fijn om een gesprek te hebben met iemand die luistert en raad kan geven zonder oordeel. Martin

© 2024 Antwoorden en Inzichten · Powered by Systematix Solutions · Agent login