Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits

Voor u beschikbaar

Momenteel in gesprek

Reacties

Schrijf review

Nova
Wow Nova, wat ben jij ontzettend goed zeg! Ik stelde je een paar vragen en je vroeg me toen pats boem wie xxx was. Gewoon een voor mij bijzonder persoon bij z’n naam die ik expres niet had genoemd! Dit had je nooit kunnen weten! Ik ben erg onder de indruk van dit consult en van je wijsheid. Je probeerde me ook niet expres lang aan de lijn te houden, maar ik heb meerdere malen tijdens het consult m’n beltegoed verhoogd-ik vond het fascinerend om te horen hoe je elke keer de spijker op z’n kop sloeg. Ik bel je zeker nogmaals!
Veel dank voor dit mooie consult!

Rabia

Mariëlle
Ik zou graag wat meer info willen over mijn liefdesleven

Rudsel

Betty
Dankjewel voor het fijne gesprek, het bracht wat ruimte en licht in mijn systeem en daar ben ik je heel dankbaar voor..❤🙏

Loutje

Kristel
Dank je wel lieve kristel, je heb me vandaag heel goed gesteund in mijn proces. Ik voel een grote geruststelling. Je bent een heel oprecht goed medium, die het heel helder ziet.
Bedankt, liefs Roos🙏

Elena
Dankje, Elena, voor het uitzonderlijke gesprek met jou! Jij voelt mensen en omstandigheden verbazingwekkend helder aan en hebt het vermogen om de dingen die je ziet en voelt op een warme en begrijpelijke manier te verwoorden. Ik voel me opgetogen en dankbaar over de 'antwoorden en inzichten' die ik tijdens ons gesprek van jou mocht krijgen. Nogmaals mijn dank!

Angela

Hien
Hien is echt een aanrader. Ze is warm en lief maar ook duidelijk, to the point en ziet heel scherp wat er aan de hand is. Ze voelt de situatie en personen in kwestie perfect aan. In een paar minuten tijd kon ze een situatie op relatiegebied waarin ik vast was gelopen, ophelderen en ontknopen

Susanne

Albert
Albert je hebt me zo geholpen en gesteund met je prachtige waarneming.

Dank je wel!!
Mariëlle

Mariëlle

Dia
Dia, jij bent iedere keer weer mijn steun en toeverlaat. Je heb duidelijke antwoorden op mijn vragen. Je geeft mij weer hoop en innerlijke rust.
Je bent een prachtmens!!!

Dia
Dia, jij bent iedere keer weer mijn steun en toeverlaat. Je heb duidelijke antwoorden op mijn vragen. Je geeft mij weer hoop en innerlijke rust.
Je bent een prachtmens!!!
Liefs Roos

Koosje
Zodra ik vastloop hetzij zakelijk, privé of Energetisch weet Koosje altijd feilloos op te pikken, wat er speelt. Meer dan mijn stem heeft ze niet nodig. Het is fijn om te weten dat er iemand is die zo zeldzaam goed is in ,binnen hele korte tijd, blokkades signaleren en ophelderen zonder ooit maar te zweven. Praktisch, helder en zuiver in haar waarnemingen wat voor mij van onschatbare waarde is. Zo helder dat ze mijn indiaanse wortels telefonisch aanvoelde. Haar ondersteuning in het loslaten van een van mijn grootste blokkades en angsten in proces is van onschatbare waarde . Licht, feilloos en met humor. Een cadeautje is ze. Dankjewel voor jou, Koosje .. De indiaan 😉

Son

Lieza
Wat een mooi consult had ik afgelopen vrijdag. Treffend, helder en herkenbaar. Ik ben erg blij dat ik je gebeld heb, toen ik het nodig had om helderheid te krijgen in de dingen die gebeuren op dit moment. Dank je wel daarvoor. Ook voor je eerlijkheid, die je liefdevol brengt. Dezelfde avond na ons gesprek kwam er een egeltje mijn huis binnen. Natuurlijk even opgezocht wat de betekenis is van zo`n bezoekje en ook die was al zo treffend <3. Dit weekend is er al weer veel gebeurd, maar na jouw consult kan ik het plaatsen en is het oké. Ik kan jou aanbevelen voor mensen die hun weg in het leven willen leren kennen en begrijpen. Hartegroet!

Hedwig

Soumia
Soumia kan je op een hele fijne en rustige wijze precies dat brengen wat jij op dat moment nodig hebt in jouw proces. Ze is heel zuiver en krachtig in het juist aanvoelen van wat er speelt en heeft een hele warme manier om dat te communiceren.
Voor mij een prettig anker waar ik zo nu en dan op kan terug vallen.
Daar ben ik heel dankbaar voor.

Petra

Josien
Een luisterend oor is goed, maar Josien is beter!
Vanuit spiritualiteit, maar geaard en to-the-point. Warm en veilig geeft zij je precies de goeie steun om het zelf te doen.

Mariane

Albert
Dankjewel Albert voor het fijne consult! Ik had nog niets bijzonders verteld, maar het eerste wat je zei wat betreft werk was al meteen raak!
Je gaf een wake-up call, maar wel liefdevol! 🙏🙏🙏

Mariska

Lux

S

Soumia
Deze vrouw.. vol licht, wijsheid, en liefde… zulke zuivere waarneming en zoveel oprecht verlangen en vermogen om anderen te helpen. Ze gaf woorden aan wat ik ten diepste voelde en dat gaf me zoveel kracht en vertrouwen. Dank! En bel haar als je twijfelt.

Freetje

Monique
Alles klopt.
Mooi zuiver medium eerlijk en oprecht

Ida Van Weverwijk

Barbara Lilith

Sandra

Soumia
Gisteren en vandaag een gesprek gehad met Soumia. Zij is echt een mooie aanwinst voor deze lijn! Zij is spot-on met de antwoorden die zij geeft. Ze heeft weinig informatie nodig en komt dan ook meteen bij de kern. Dank voor het gesprek. Het heeft mij veel rust gebracht.

Ana

Barbara Lilith
Lieve Barbara,

Enorm dankjewel voor je superscherpe blik op wat er op dit moment in mijn proces en in het proces van mij en mijn 'vlam' gebeurt. Soms lijk ik wel gek te worden, maar jij kon werkelijk heel helder verwoorden wat mijn uitdagingen zijn en hoe wij in processen en energie met elkaar verweven zijn.

Ik dank je vol vanuit mijn hart en ga met vertrouwen het proces verder aan. Je bent een nuchter maar heel gevoelig en empathisch mens die vanuit zuiverheid haar 'werk' doet.

Alle liefs, LP ❤

LP

Barbara Lilith
Lieve Barbara,

Dank voor je verhelderende gesprek. Je weet zaken perfect aan te stippen en je bent duidelijk en transparant. Je weet dingen haarfijn te benoemen. Door jouw inzichten heb je inzichten in jezelf. Energie en motivatie blijven over na een gesprek met jou.
Ontzettend bedankt.

Brigitte

Brigitte

Barbara Lilith
Lieve Barbara,

Allereerst nog bedankt voor je enorm fijne en warme gesprek. Het klikte direct en wat was het fijn om bevestiging te krijgen op mijn vragen. Je voelt alles goed aan met daarbij nuchter en beide benen op de grond te blijven staan.
Barbara ik zal je binnenkort zeker weer eens bellen om te vertellen hoe het met ons gaat.

Veel liefs Petra

Petra

Barbara Lilith
Lieve Barbara,

Ik heb gisteren een consult gehad met jou en wil graag melden hoe fijn ik dit heb gevonden. Je wist snel op mijn energie in te voelen en kon direct goed meekijken op alle problematiek die er op dit moment om mij heen is.

Ik heb het tot nu toe heel lastig gevonden om begrip en het werkelijke snappen van mijn issues met de narcist(en) in mijn leven te krijgen als ik erover sprak. Mensen om mij heen begrijpen totaal niet het moeilijke proces dat niet snel is af te breken omdat het zo langzaam is ingeworteld. Ik krijg daarentegen veel veroordelingen en onbegrip.

Zo blij nu bij jou dat begrip wel te vinden, je snapt en voelt het echt en hebt me weer vertrouwen gegeven. Heel dankbaar ook voor de tips. Ik weet je nu te vinden.

V

V

Dia

Johanna

Dia

Albert
Dank je wel voor een fantastisch fijn consult! Bizar helder, hele fijne “to the point “ approach, ik heb hier echt heel veel aan gehad, meer dan waar ik op hoopte🪄

Esther

Alexandra
Alexandra is helder en direct. Ik legde haar een slepende kwestie voor. Ik hoopte dat haar blind spot-reading een nieuwe opening zou geven. En dat maakte ze inderdaad waar. Ze gaf me een nieuw perspectief op de zaak, waardoor dingen die ik al eerder zag opeens op hun plek (of op een nieuwe plek) vielen en een nieuw beeld gaven. Een aanrader.

E

Josien
Josien is een topper in het zien van patronen en helpt je verder te komen. Dit doet ze zo feilloos en nuchter en snel, dat is heel knap. Ze is een kei in coaching en heeft het hele pakket: levenservaring, zakelijke, commerciële en ondernemerservaring, spirituele opleidingen. Ik kan Josien van harte aanbevelen!

Marian

Lesley
Beste Lesley, Je gaf me een duidelijk en helder en self- empowerend advies. Hartelijke groet, Susanne

Susanne

Barbara
Beste Barbara, Wat heb ik een ongelooflijk mooi gesprek met je gehad, ik had het niet eens durven dromen en wist dus ook eigenlijk niet wat ik kon verwachten. Vele vragen die ik had zijn beantwoordt en een dosis empathie van jouw kant Barbara die zo puur was. Eindelijk met iemand gesproken die ik kon vertrouwen en mij gerust kon stellen. De puzzelstukjes vielen op z'n plaats en ik kan nu ook een beetje aan de verwerking beginnen. Niets was zo kloppend als de uitleg die ik kreeg. Zoveel herkenning en tegelijkertijd ook veel begrip. Dank je wel lieve Barbara, niet alleen je stem is mooi en rustgevend maar ook je humor die je er af en toe in gooide was heerlijk. Liefs Carola

Carola

Faroek

Faroek

Rachel
Lieve Rachel, je zojuist gesproken en ik wil je nog even bedanken voor het fijne gesprek. Je was heel duidelijk en herkende wat je zei. Heb er veel aan gehad! Liefs S.

S

Rachel
Lieve Rachel, Veel dank voor wat je me verteld hebt, het was een enorme bevestiging van de ontwikkelingen die nu gaande zijn. Ik ben er heel blij mee! Je bent echt een hele goede op deze site! Bel Rachel zou ik iedereen willen zeggen. Dank en veel goeds, Janneke

Janneke

Rachel
Lieve Rachel, De credits zijn op; maar alles is gezegd. En hoe. Je bent spot-on, glashelder en daarmee geef je mij heel veel rust en bevestiging van mijn eigen diepste inzichten. The truth will set you free; en dat is wat het mij doet. Dikke wow. Dank, en liefs. F.

F

Petra
Hoi Petra, ik wil jou bedanken voor alle inzichten die ik van jou heb mogen krijgen. Meerdere voorspellingen zijn exact uitgekomen. Als ik "teveel" in mijn hoofd schiet, in mijn denken zit, en het allemaal niet kan voelen, geef jij mij de inzichten die ik nodig heb. Je bent haarscherp in je waarnemingen, alles wat je zei is waar/ uitgekomen. Zowel zakelijk als privé doorzie jij alles. Als ik vastloop in deze complexe wereld, ben jij er. Dat geeft mij rust en vertrouwen dat het goed komt. Dank je wel. Groetjes A.

A

Petra
Ik wil Petra graag nogmaals bedanken voor wie ze is. Ik heb haar nog maar 2 keer kort gesproken en ze heeft me al zoveel gebracht. Ze is snel en duidelijk, voelt heel erg stevig en vertrouwd. Ik zal haar zeker vaker bellen als dat nodig is. Lieve groet, Sharon

Sharon

Petra
Zojuist heb ik een consult met Petra gehad. Ik zat met een lastige situatie en wist niet zo goed wat ik ermee aan moest. Petra heeft mij alle inzichten kunnen geven die ik nodig had. Het was een heel fijn gesprek. Ik voel me nu heel blij en opgelucht. Ik ga haar zeker weer eens bellen. Groetjes, E

E

Petra
Vorige week heb ik een healing van Petra ontvangen. Al tijdens de healing ervaar ik meer helderheid, zo ook over situaties in mijn leven. Ook ervaar ik dat energie beter door me heen stroomt. Het voelt dat er blokkades zijn opgeheven. Meer rust, meer ontspanning en meer vertrouwen beleef ik na de healing. En het fijne gevoel van tevredenheid is nog meer aanwezig. Van Petra heb ik ook inzichten meegekregen waar ik heel veel aan heb. Een heel mooi, fijn en krachtig consult was het, gegeven door een hele lieve, warme en begripvolle vrouw. Lieve groet, Aida

Aida

Monique
Soms komt er een engel op je pad die je onomwonden inzichten geeft. Geregeld heb ik contact met Monique en alles wat ze zegt, is doordracht, betrokken, maar vooral eerlijk. Waar ik momenten niet duidelijk heb, weet Monique dingen op scherp te stellen. Dankjewel voor steeds maar weer een luisterend oor. Monique

Monique

Monique
Monique is erg waardevol voor me op dit moment door het proces waarin ik me bevind, + alles wat ze zegt komt uit:)) Groetjes, D

D

Monique
Via deze weg wil ik Monique box 61 bedanken voor haar luisterend oor en tot heden ben je spot on met wat je mag ontvangen. Ongelooflijk dat alles wat je zegt gewoonweg uitkomt. Bedankt dat je via deze site de tijd neemt om je medemensen te helpen met hún hulpstukken dmv je gave die je van hierboven hebt gekregen. Liefs, Sas

Sas

Monique
Lieve Monique, Heb vanmorgen een tijd met je gesproken zonder dat ik je heb kunnen bedanken voor het fantastische consult. Je hebt me veel meegegeven, vragen beantwoordt en inzichten gegeven. Heel veel dank hiervoor! Veel liefs Sonja

Sonja

Monique
Ik bel Monique al jaren af en aan en zij heeft mij door vele diverse periode's heen geholpen. Ze werkt eerlijk, zonder oordeel en geeft je alle ruimte om je vragen te stellen en te uiten wat je op je hart hebt. Ze voelt voor mij als een vriendin op afstand..hahaha Ze gaat de diepte in en weet de zaken zo goed te doorgronden en vervolgens te formuleren dat alles voor mezelf weer duidelijker word en ik hang altijd met een positief gevoel weer op. Alles wat ze tot nu toe heeft verteld is uitgekomen en ze voelt vaak al aan wat ik wil vragen of wat ik bedoel, voordat ze alles gehoord heeft. Heel bijzonder en ik hoop dat ze dit werk nog heeeeeeeeeeeeeeeel lang blijft doen. Dank je wel Monique! Liefs Natashja

Natashja

Monique
Lieve Monique, Ik wil je via deze recensie laten weten dat je echt super geweldig bent niet alleen vanwege onze gesprekken en jij als persoon maar ook wat je allemaal voorspelt hebt. Je bent de eerste die alles zo goed aanvoelt en wat je zegt komt ook nog tot nu toe uit, tot op de dagen zelfs toe!verbazingwekkend. Je bent ook echt een aanrader. Bedankt dat je op deze manier voor de mensen er bent. Liefs S

S

Monique
Monique, Ik ben zooo blij met jou ( en niets ten nadele van ander consulenten ), voor mij een vaste consultant die alles zo goed aanvoelt zo goed alles weet te vertellen. Maar het bizarre was over het verhaal van een petitie? Ik kreeg het er warm van, eerst kon ik het niet plaatsen maar mijn hersenspinsels gingen snel switchen :-)... ik moest het gewoon er met jou over hebben werd er gek van. Er komt vast wel een oplossing voor mij hoe dit werkelijkheid mag gaan worden. En mijn relatievraag....meteen weer raak. Ik ben toch niet gek, ook mijn intuïtie volg ik daar goed in, maar fijn dat het bevestigt word door jou! Ik vertelde heel weinig en bij jou kwam er weer van alles naar boven. Happy me :-) nogmaals dank. Groetjes, J

J

Monique
Beste Monique, Hier voor jou weer een reactie. Ik heb jou gisteren gesproken ( iets te lang dan gepland :-) ), maar het was weer een mooi en geweldig gesprek. Je kan altijd zoveel vertellen, ik krijg echt waar voor mijn geld zo voel ik dat als ik jou aan de lijn heb. Ook is het altijd gezellig om met jou te praten. Maar ik wil je eigenlijk vertellen dat ik nu weet wat je bedoelt met SEO :-) ik lag op bed en ineen kreeg ik het door....ik googlen en ja hoor het betekent ranking coach voor mijn toekomstige website! Ik zat daar al over na te denken natuurlijk daarom pikte jij dat op, maar ik wist niet dat het SEO heet. Ik ga dat dus zeker gebruiken/toevoegen. Jij hoort mij wel weer een keer, ik ben heel blij met wat je mij gisteren allemaal vertelde. Nogmaals klanten van Antwoorden en Inzichten, Monique box 61 is echt om aan te raden! Liefs Kitaya

Kitaya

Monique
Beste Monique, Ik heb vandaag 28-1 een heel mooi en voldaan gesprek met jou gehad. Je bent een heel zuiver en oprecht persoon. Je bent ook heel eerlijk, ga zo door! Je kreeg heel veel informatie via mij binnen en het zijn voor mij allemaal mooie bevestigingen waar ik heel blij mee ben. Je bent ook nogeens een warm persoon en ook let je op hoe je iets overbrengt zonder iemand te kwetsen. De informatie blijft bij jou binnen komen zodra ik iets ging vertellen en weer kon ik het bevestigen :-) Ik vind jou een mooi mens en ik raad een ieder jou dan ook aan. Ga zo door Monique! Je hoort mij in de toekomst weer.... Hartelijke groet, Kitaya ( je weet wel wie :-) )

Kitaya

Monique
Lieve Monique, Dank voor je mooie consult. Wat kon je de situatie en de personen goed omschrijven en verwoorden. Echt super. Verhelderend! Het geeft mij weer ‘even’ rust en daarbij heb ik mijn eigen intuïtie bevestigd gekregen. Graag tot een volgende keer. Het beste! Harte groet, M

M

Monique
Heel hartelijk dank voor een bijzonder gesprek Monique! Je hebt me heel erg geholpen & ik ga zeker in de toekomst nog eens contact met je opnemen. Nogmaals dank! Liefs, M

M

Suze
Ik heb medium Suze een paar keer mogen spreken en ik ben erg onder de indruk! Zij krijgt hele duidelijk boodschappen door en ziet gelijk de details van een situatie (zonder dat ik iets hoef te zeggen). Tevens geeft ze ook duidelijk advies hoe te handelen in een situatie en wat de uitkomst zal zijn. Nu al een van mijn favoriete mediums!

A

Suze
Als je tot de kern wilt komen moet je bij Suze zijn. Ik was al jaren zoekende naar de kern van een situatie, waar ik maar niet uitkwam. Pijn, verdriet, heel veel verdriet, omdat ik maar niet begreep wat er gebeurde en waarom. Waarom het steeds weer gebeurde. Totdat ik een paar dagen geleden Suze belde en we tot de kern kwamen. Duidelijkheid is zo belangrijk en al kan het pijnlijk zijn, het weten van de oorzaak, begrijpen, haalt een hoop stress weg van het maar blijven zoeken naar antwoorden die je zelf niet kan vinden. Ik ben Suze heel erg dankbaar en raad haar ook ten zeerste aan bij diegene die zoeken naar antwoorden waar je in vast blijft zitten, waar je zelf niet uitkomt en diepgang wilt tot de kern van de zaak. Suze is een fijn en een empatisch medium. Heeft een rustige stem om naar te luisteren. Zij geeft je een goed gevoel als je met dit medium in gesprek bent. Zij oordeelt niet en houd je niet langer aan de telefoon dan nodig is. Heb een fijn gesprek met haar gehad. Zodat ik met een rustiger gevoel verder kan. Bedankt Suze voor het fijne gesprek en voor je begrip. Kom graag nog weer eens bij je terug. Ik had nog nooit van deze naam gehoord ik vind het een bijzondere naam. En ook een mooie naam bedankt Helma.

Helma

Suze
Wanneer je al ver bent in het bewustwordingstraject, dan kun je bij jou weer vervolgstappen maken. Dank daarvoor! Warme groet, Rob

Rob

Monique
Ik heb vanochtend een gesprek gehad met Monique (box 54). Was een heel fijn gesprek. Er is een last van mijn schouders gevallen en ik weet weer hoe ik verder moet! Ze kon heel goed op mij invoelen en ook op mijn omgeving! Dat gaf veel duidelijkheid! Superfijn! Bedankt! Lieve groet Ellen

Ellen

Monique
Lieve Monique, dank voor je consult van vandaag. Samen vielen er zoveel kwartjes dat me weer een heleboel extra helder is geworden. Mijn dank is megagroot! Liefs, Louisa

Louisa

Rosana
Hoi Roos, je weet nu even niet meer wie ik ben, maar ik wil toch even een berichtje achterlaten. Jij en 2 andere op deze website, zijn lieve warme mensen. Jij hebt ook de dingen die ik vertelde goed aangevoeld. Verlenging contract werk is ook uitgekomen. De vakantie gaat door en thuiswerken ook. Die ene man, dat is nog even afwachten of hij naar het buitenland komt, het speelt wel bij hem. Je hebt ook humor, en lekker down to earth. Jij zou nog van mij horen mocht het hem gelukt zijn als ik in het buitenland zit. Ik raad jou ook ten zeerste aan! Lief mens. Groetjes, Jo

Jo

Nova
Lieve Nova, Wat een fijn consult had ik van jou! Je bent duidelijk, nuchter en ongelooflijk correct in je waarnemingen. Mooi te merken hoe je waarnemingen voor mij helemaal in de juiste volgorde kwamen. Zaken die ik eerst niet helemaal herkende, vielen daarna op hun plek. Wat ik nu nog niet herken, heb ik opgeschreven en zal ik zeker in de gaten houden. Hoewel ook confronterend, waren je boodschappen erg respectvol en waardevol! Dankjewel en lieve groet, Joke

Joke

Noëlle
Noëlle is een super kundige en betrokken astrologe. Ze heeft mij al verschillende malen heel goed geholpen, zowel wat betreft vragen over de toekomst als inzichten in mezelf of in een bepaalde situatie. Zo zag ze bijvoorbeeld heel duidelijk dat iemand weer in mijn leven zou verschijnen. Ze had daarin gelijk, terwijl ik dat tot dan toe eigenlijk voor onmogelijk had gehouden. Ik kan een gesprek met Noëlle zeker van harte aanbevelen. N.N.

N

Mary
Zoveel bevestiging, en richting gekregen van Mary. Gewoon mindblowing. Astrologische inzichten, precies de vinger op de zere plek wat moeilijk is. Antwoorden op wie ben ik. Wat heb ik hier te doen op aarde, zielsmissie, klopt dit wel waarin ik mij begeef. Ze heeft me gelezen, zo emotioneel. Een topper op de lijn! Marja

Marja

Mary
Dank je Mary voor het zeer inzichtgevende gesprek. Het was een echte eyeopener voor mij!! Na vele jaren spiritueel werk en bewustzijnsontwikkeling heeft dit gesprek me absoluut op een kristalheldere wijze inzicht gegeven in mijn soulsignature!! Weer een stap dichter bij mijn hogere zelf!! Je bent een mooie en wijze dame , dankbaar dat jij op mijn pad kwam.....

A

Mary
Voor Mary: Ik heb vanmiddag een zeer verhelderend gesprek gehad met jou .Heb veel inzichten in mijzelf en mijn kwaliteiten gekregen .Dit heeft mij een enorme positieve boost gegeven en een enorme kracht en zin om verder mijn pad te gaan bewandelen . Mijn dank daarvoor is groot ! Je bent zo wie zo een zeer fijn mens om mee te praten ! Ik heb eindelijk mijn doel in het leven weer duidelijk voor mij en dit geeft mij meteen energie ! Liefs van een Vis :)

A

Mary
Lieve Mary, heel hartelijk bedankt voor al je inzichten. Je bent de eerste (!!) die mij zelf dingen liet inzien. Zaken die in mij zitten en die door het gesprek vanzelf bij mij naar boven kwamen. Niet alleen dat creativiteit in mij zit, maar ook wat precies. Keihard werken om dit verder naar boven te halen, gaat nu volgen. Geloven in jezelf is daarbij zo belangrijk!. Je staat onder mijn Favorieten :) Groetjes Christa

Christa

Mary
Lieve mensen, Heb net gebeld met Mary. Ik ben zo blij met haar uitleg. Wat is het toch heerlijk dat er zulke fijne mensen als jullie zijn, die wij zomaar kunnen bellen met onze vragen. Ik heb ook wel eens contact gehad met Marleen en Barbara. In een woord jullie zijn geweldig. Ik ben jullie allemaal heel dankbaar. Jullie helpen mij enorm met jullie wijze woorden en bijzondere gave. Heel veel dank, Car

C

Mary
Hallo Mary Ik heb net de telefoon neergelegd en ik voel de energie van een goed gesprek, goede adviezen en herkenning door mijn lijf gaan. Ik wist niet dat het lezen van een horoscoop zoveel inzicht zou kunnen geven in mij als persoon, mijn verleden, heden en toekomst. Ik was echt verrast door de punten die je noemde en ik heb een handreiking gekregen om mijn kwaliteiten te gaan ontwikkelen, begrip gekregen voor mijn karakter en houding t.o.v. de mensen om mij heen en energie om me verder te ontwikkelen. Dank daarvoor ! Ik houd je op de hoogte. Groetjes Ulrike

Ulrike

Mary
Ik wil zowel Mary als Noelle een groot compliment geven hoe zij mij - ieder op hun eigen manier - inzicht hebben gegeven aan de hand van mijn horoscoop. Beiden zijn ze integer, liefdevol en hebben een macht aan kennis. Zo frappant wat beiden mij konden zeggen en mij inzicht konden geven waar ik sta en waar ik heen ga, wat mijn bestemming zal zijn. Ook werden mijn handvatten gegeven om niet steeds in mijn valkuil te trappen. Mocht je concrete antwoorden willen dan zou ik beiden willen aanraden. Nogmaals, Noelle en Mary, superbedankt voor jullie hulp. Ellen

Ellen

Maria
Wat een fijn gesprek heb ik gehad met Maria. Ze voelde de situatie waarin ik zat heel goed aan en heeft mij veel duidelijkheid gegeven waardoor ik weet dat ik op de goede weg zit. Superfijn! Groetjes E

E

Lesley
”Ik vind Lesley een buitengewoon innemend persoon, vriendelijk, chique (zoals ik dat uit mijn jeugd ken), maar ook buitengewoon warm en hartelijk. Typisch een persoon waar je bevriend mee zou willen zijn, gewoon om de hartelijke benadering van mens tot mens gekoppeld aan een in mijn beleving grote dosis aan wijsheid; ze staat aan jouw kant en geeft een messcherpe analyse van diverse zaken, en ze is totaal niet uit de hoogte. Vanwege het feit dat ik toch wel wat op de financiën moet letten heb ik deze gesprekken soms iets sneller afgekapt dan dat ik eigenlijk zou willen. Maar ik wil toch wel graag nog even vertellen dat ik haar een geweldig mens vind. Bedankt Lesley” Jeroen

Jeroen

Lesley
Graag laat ik een reactie achter voor Lesley. Afgelopen vrijdagavond heb ik met haar een lang gesprek gehad. Ze sloeg overal precies de spijker op zn kop, had een zeer helder inzicht en gaf me rust en vertrouwen. Heel graag bel ik haar nog terug. Petra

Petra

Lesley
Beste Lesley, Je gaf me een duidelijk en helder en self- empowerend advies. Hartelijke groet, Susanne

Susanne

Lesley
Lesley: Ze pikte snel en secuur de kern op van het probleem en gaf me net zoveel informatie als ik nodig had. Wat een inzicht en afstemming! ~ Ingrid ~

Ingrid

Leontine
Zojuist een consult gehad met Leontine. Ze voelt goed dingen aan die spelen zonder informatie vooraf. Ik heb dit gesprek erg prettig ervaren. Nieuwe aanwinst op de lijn. We spreken elkaar nog wel. Lieve groet, Hendrika.

Hendrika

Leontine
Lieve Leontine, Dankjewel voor het fijne gesprek. Ik ervoer warmte en luchtigheid hierin, dat was echt welkom! Ik hou je vraag op de hoogte van de ontwikkelingen! En merci voor de manifestatie tips;)). Lieve Groet, Sandra

Sandra

Leontine
Fantastisch medium. Alle voorspellingen zijn precies uitgekomen zoals voorspelt. Ga haar zeker vaker consulteren. Linda

Linda

Leontine
Heb Leontine een aantal keren kort gesproken. Ze is direct, duidelijk, helder. Voel me daarna altijd lichter en blijer. Bedankt, ik vind je een aanwinst voor de lijn.

A

Leontine
Pas een fijn gesprek gehad met Leontine. Vanwege mijn zorgen om een van mijn kinderen in het bijzonder had ik haar gebeld. Ze heeft me hiermee goed geholpen , ben er heel blij mee! Dankjewel, Leontine. Groetjes, MK

M

Leontine
Zojuist een consult gehad met Leontine. Ze voelt goed dingen aan die spelen zonder informatie vooraf. Ik heb dit gesprek erg prettig ervaren. Nieuwe aanwinst op de lijn. We spreken elkaar nog wel. Lieve groet, Hendrika.

Hendrika

Leighsanne
Dank Leighsanne voor jouw glasheldere en toepasselijke kaartlezing. Indrukwekkend hoe scherp je invoelt! Ik bel je graag nog een keer. Liefs, Angela

Angela

Leighsanne
Gisteren een consult gehad van Leighsanne. Ze is fijn en aangenaam om mee te praten en ze kon goed invoelen in de situatie die nu speelt, terwijl ik haar geen informatie gaf en alleen 1 vraag stelde. Ik ben benieuwd dat wat je verder voelde en zag uit gaat komen. Lieve groet SJH

S

Kurt
Kurt, dank voor je altijd liefdevolle zijn waardoor ik als vanzelf in contact kom met mezelf. Dank voor je korte en duidelijke consulten in respect voor de ander. Sanne

Sanne

Kurt
Kurt, ik heb je nu een paar keer om advies gevraagd en het voelt altijd goed. Ook als het antwoord minder fraai uitvalt. Op de een of andere manier geven de antwoorden altijd vertrouwen. Of misschien kan ik beter zeggen dat JIJ vertrouwen geeft. Kort en bondig, fijne stem, no nonsens en rekening houdend met de gevoelens (en beurs :-) van de klant. Wat het ook is, het voelt gewoon goed. Ik ben blij dat ik je heb ontdekt. Bij deze wil ik je dan ook ontzettend bedanken en inderdaad, je bent een aanwinst voor deze lijn! groetjes, M.

M

Kurt
Lieve Kurt, Bedankt voor je fijne consult. Heb je voor enkele weken gesproken over een baan. Kan je wel vertellen dat ik per 01 september daar kan beginnen. Je bent altijd erg bijzonder met je kaartuitleg, helder en duidelijk. Je bent zeker een aanwinst voor deze lijn. Tot een volgend consult lieve groet, Anneke

Anneke

Kurt
Lieve Kurt, Dank je wel voor de bevestiging van mijn situatie dmv jouw kaartlegging en jouw inzichten. Fijn het vooruitzicht dat je mij gegeven hebt ook. Jij bent hartstikke lief en een echte aanrader voor een ieder die inzicht wenst. Harte groet, Esther

Esther

Kurt
Bij deze mijn reactie op tarotist Kurt. Altijd een erg warm en vriendelijk persoon om mee te praten. Hij geeft altijd inzichten waarmee je weer aan de slag kunt gaan. Ben erg onder de indruk. Bedankt! Groeten, Susanna

Susanna

Kurt
Hallo Kurt, We hebben je net weer gesproken en hebben zoals altijd weer zeer tevreden opgehangen. Wat ben jij ontzettend sterk met tijd en alles wat je verteld over de kaarten. Ook de inzichten die jij geeft zijn eyeopeners.En daarnaast is het ook ontzettend prettig om met je te praten. We komen zeker een keer bij jouw praktijk langs! Heel veel liefs van Saskia en Danielle

Saskia en Danielle

Kurt
Beste Kurt, Heel erg bedankt voor fijne gesprekken. Beste Kurt zoals u al zei heeft mijn vriend weer contact opgenomen en we hebben bijgelegd :-) Liefs, S

S

Kurt
Dag lieve mensen, Ik heb Kurt gesproken. Wat een fijne en prettige stem heeft deze man. Ook heb ik Rebecca gesproken. Zoals altijd weer direct. Ik hoop echt dat hun voorspellingen uitkomen. Ze zeggen alletwee hetzelfde, dus..... Tot gauw. Heel veel liefs, F.

F

Kristel
Lieve Kristel, dank je wel voor het meevoelen, je tips, het luisteren, begrip en vooral je oprechte aandacht . Ik heb gelijk het boek besteld wat je mij adviseerde . Hartelijk dank en ik beveel je van harte aan. Lieve groet , Ingrid

Ingrid

Kristel
Hi Kristel! Je bent oprecht een van de beste mediums, paragnost, vriend voor mij. Je hebt het echt iedere keer bij het rechte eind! Alles is bijna tot in detail uitgekomen. Ook qua gevoelens wat er bij de ander speelde, bleek achteraf, zo te zijn. Je bent daarnaast erg plezierig om mee te praten. Gewoon alsof je met een vriend praat. Gewoon mens tot mens. Ga zo door! Randy

Randy

Kristel
Kristel, wat zie jij dingen goed en wat ben je direct en duidelijk in je verwoording. Dank je wel hiervoor en voor de heldere inzichten die jij me afgelopen week in je sessies hebt gegeven. Inzichten waarvan ik me tot op heden niet bewust was, maar waar ik ontzettend veel aan heb en mee kan. Ik kan hiermee weer verder maar schroom zeker niet om jou opnieuw te contacten wanneer ik weer even vastloop. Ik kan ook iedereen die op zoek is naar diepere inzichten en/of inspiratie, houdt van oprechtheid en concrete en directe adviezen, een sessie met jou adviseren! Groetjes Bernice

Bernice

Koosje
Met regelmaat heb ik Koosje de afgelopen jaren gesproken. Ik vind het erg prettig met haar te spreken. Ze is rustig, heeft een prettige stem en humor. Op een duidelijk en heldere manier helpt ze je op koers te blijven en geeft ze perspectief aan de dingen die gebeuren. Ook geeft ze praktische tips waar je mee verder kunt. Een zeer prettige gesprekspartner ! Hartelijke groet, Petra.

Petra

Koosje
Zojuist een geweldig consult gehad van Koosje met veel inzichten waar ik mee verder kan een echte aanrader om te bellen, hartelijk dank hiervoor! Groetjes Anja.

Anja

Koosje
Heel mooi consult gehad van Koosje. Dankjewel! S.

S

Jesse
Beste Jesse, ik wil je bedanken voor het fijne consult van vanmorgen vroeg. Mijn tegoed was op en daardoor kon ik je niet zeggen dat je mij heel goed geholpen hebt! Hartelijke groetjes, A

A

Jesse
Hallo Jesse, bedankt voor je geweldige reading. Het was to the point en hielp me veel. Ik zal je aanbevelen aan andere mensen. Love, D

D

Jesse
Beste Jesse, je hebt me geholpen mijn relatie vanuit een heel andere hoek te bekijken. Dit gaf me veel meer begrip over mezelf en de relatie. Ik zal zeker weer contact met je opnemen. Ga zo door! Met vriendelijke groet, C

C

Janneke
Lieve Janneke, Je voelt mij feilloos aan en helpt mij om losse gedachten aan elkaar te knopen. Na afloop van het gesprek heb ik altijd een rustig warm en vredig gevoel. Dank je wel voor je liefdevolle en inzichtgevende consult. Groetjes, Sharon

Sharon

Janneke
Graag wil ik mijn voldoening uiten door middel van het schrijven van deze mail over Janneke. Ze heeft het vermogen om een telefoongesprek te voeren waarbij je nog dagen een fijn gevoel over houdt. Bedankt hiervoor. Wil je nog veel succes wensen met deze site. Lieve groetjes van Anne

Anne

Janneke
Lieve Janneke, Dank je wel voor het gesprek net. Ik heb je al vaak gesproken en je bent van onschatbare waarde voor het pad van zelfinzicht en -ontwikkeling waar ik soms struikelend op loop. Met zoveel liefde, inzicht, humor en wijsheid laat je mij zien hoe de dingen in elkaar steken, waarom dingen gaan zoals ze gaan, ik doe wat ik doe en anderen doen wat ze doen. Altijd als ik jou gesproken heb voel ik me weer vol energie en positief. Dank je wel, liefs. J.

J

Irma
Allerliefste Irma, Wat fijn om je een paar weken geleden gesproken te hebben. Ik zat met iets wat jij precies wist aan te voelen. Ik heb overal en bij velen geprobeerd (toen je niet online was) om een verklaring te vinden, maar ik kwam steeds van een koude kermis thuis. Na ons gesprek ben ik me lichter gaan voelen, ik zie nu de verbanden en weet de kwestie die destijds speelde nu achter me te laten (iets wat ik als onmogelijk beschouwde). Je bent een engel die door het universum op m’n pad is gestuurd om mij mn ware zelf (de ziel) te laten voelen. Ik beschouw jou als mijn guru en dat meen ik oprecht. Bedankt voor alle steun en hopelijk tot gauw weer. Jouw begeleiding heeft mij tot nieuwe inzichten gebracht en het voelt alsof je me hebt geheeld. Groetjes, Rajni

Rajni

Irma
Ik heb inmiddels al een paar gesprekken gehad met Irma. Ik stond er in het begin versteld van hoe ze met precisie dingen kon aangeven en vertellen. Irma kan dingen heel goed aanvoelen en weet me ook moed in te spreken wanneer ik me niet lekker voel. Ik ben ervan overtuigd dat zij een grote aanwinst is voor ons. Keep it up Irma! Ik ben trots op jou en ook dankbaar om jou te hebben als coach. Tot gauw! Rajni

Rajni

Irma
Dank je wel Irma voor ons gesprek vanmorgen. Het ging over mijn onrust en mezelf verliezen in alles tegelijkertijd willen. Je zei dat ik me eerst op 1 ding moet richten en tegen mezelf moet zeggen wat nu het belangrijkste is. Dat is voor mij toen ik erover nadacht duidelijk.Leuk werk om mijn passie te hervinden en bij te dragen en samen te werken, daarmee grotere geldstromen. Wordt ik toch vandaag door 2 bedrijven uitgenodigd om over een leuke job te komen praten. Dank je wel voor je hulp orde op zaken in mijn hoofd en daarmee naar boven te krijgen! Ik ga je zeker weer bellen Esther xxx

Esther

Florentina
"Florentina is zeer precies en zij voelt en vertelt dingen gelijk zonder dat je iets hoeft te zeggen. Ik hoefde niks uit te leggen en zij wist het al. Dus als je met een vraagstuk zit moet je echt haar gaan bellen, je gaat niet alleen energie krijgen van het gesprek maar ook precies de antwoorden je zoekt." L

L

Florentina
Onlangs heb ik een lezing gehad van Florentina. Zij is een fijne vrouw waar je je gelijk bij op je gemak voelt. Ze gaat kundig met je vragen om en geeft een duidelijk en eerlijk antwoord. Daarnaast heb ik ondertussen ervaren dat het ook uitkomt wat zij verteld. Het klopt gewoon. Ik ben blij met haar lezing. Groet, Fabienne

Fabienne

Ernst
Over Ernst: “Eens in de zoveel tijd ontmoet je iemand waarmee je op dezelfde trilling zit, die vanuit zijn inlevingsvermogen, zorgvuldigheid, duidelijkheid, liefde en bescheidenheid je een stap verder brengt, waardoor je een oude jas uittrekt en de nieuwe jas durft aan te trekken. Ernst heel hartelijk bedankt voor het zeer bijzondere gesprek, voor jouw cadeau aan mij, samen hebben we de poort naar het licht kunnen openen. In licht en liefde. M.

M

Ernst
Dank je wel Ernst voor een fantastische reading. Je wist perfect te benoemen waar het over gaat, tot in details. Een aanrader voor iedereen. Mijn visioenen, mijn dromen heb je benoemd. Echt klasse!!!! Groet, Joke

Joke

Ernst
Tijdens een wat moeilijkere periode in mijn proces heb ik een aantal keren met Ernst gesproken en dat als heel prettig en ondersteunend ervaren. Ernst oordeelt niet, is rustig en je voelt dat hij heel goed begrijpt wat je doormaakt. Hij vertelt je geen onzin verhalen, maar blijft wel positief. Ernst, dankjewel! Je bent een mooi mens. Groetjes K.

K

Ernst
Hallo Ernst, ik wilde je graag nog bedanken voor het fijne consult. Fijn dat je goed kan invoelen op personen en veel informatie doorkrijgt. Lieve groet, Judith

Judith

Ernst
Hi Ernst, Blij met je heldere feedback, Je bent goed aangesloten op zuivere informatie, dankjewel, en ga zo door. Hartelijke groeten, Marijke

Marijke

Erica
Lieve Erica, Dank je voor het prachtige consult, ik ben er stil van. Je had maar heel weinig introductie van me nodig om me zeer veel te zeggen dat de kern raakte. Het voelde als puur licht, trof me diep, en ik laat het op me inwerken. D

D

Erica
Lieve Erica Dank je wel voor je prachtige consult! Ben diep onder de indruk. Zoveel rust, wijsheid en liefde. Je hebt me laten voelen en inzien wat echt belangrijk voor me is en dat wat ik heb meegemaakt me gebracht heeft waar ik nu ben. Ik voel me door jouw heldere en liefdevolle waarneming erkent en gezien in mijn ziel. Het geeft me kracht, moed en zin om mijn levenspad verder te bewandelen! Veel liefs en licht Mariëlle

Marielle

Erica
Hallo, Nu 2 keer een consult gehad met Erica. Jeetje wat fijn. Ze kon precies aangeven waar ik mee bezig ben in mijn transformatie. Echt heel fijn om een bevestiging te krijgen dat ik op de goede weg ben. Dank je Erica. Kom zeker nog een keer bij je terug. Gr Inge

Inge

Erica
Erica heeft mij de kern van de onderstroom van mijn vraagstuk verteld. Ik had met haar een reflecterend en gelijkwaardig gesprek. Zo reageerde ze op mijn inbreng en kwam ik op steeds diepere antwoorden op mijn vraagstuk. Heldere (en aardse) verklaringen die ik 100% herken. Tijd voor een volgende stap in m'n leven. Fijn, dank Erica Hartelijke groet, Evelien

Evelien

Erica
Lieve Erica, Wat heb je me vanavond zeer aangenaam verrast met je zuivere kristalheldere consult! Een uniek consult! Niet eerder heb ik een consult op zo’n fijn energetisch niveau mogen ontvangen. Zulke waardevolle informatie en adviezen heb je aan me doorgegeven. Je wist meteen en precies wat er gaande is. En dat over diverse belangrijke zaken in m’n leven. Liefdevol, warm, respectvol naar alle partijen toe, vreugdevol, recht vanuit het Hart heb je me bijgestaan. Heel verhelderend en ondersteunend is dit alles voor mij. Nogmaals dank ik je héél hartelijk voor zo’n mooi cadeau! Liefde & Licht!!! Véél Liefs, XO Aida

Aida

Elsbeth
Gisteren heb ik een consult gehad van Elsbeth wat ik als bijzonder prettig ervaren heb. Ze is rustig, luistert goed, is to-the- point en heeft mij hele goede en duidelijke inzichten gegeven waar ik écht verder mee kan. Kan ook goed invoelen. Ik ga haar zeker vaker bellen want ik vind haar erg kundig en betrokken. Dankjewel Elsbeth voor ons fijne gesprek! Groeten Erwin.

Erwin

Elsbeth
Dankjewel Elsbeth voor je ontspannen en ondersteunende woorden. Ze waren als een spiegel voor mij en mijn gevoel. Gezien worden, in het proces en in wat ik nodig heb. Nogmaals dank! Lieve groet, Sandra

Sandra

Elsbeth
Vorige week een consult gehad met Elsbeth. Dit was een erg positieve ervaring. Ze is vriendelijk, begripvol ,rustig en geeft duidelijke antwoorden. Ze gaf zelfs antwoorden op vragen die ik nog niet had gesteld. Nog lange tijd heb ik er een prettig gevoel aan over gehouden. Dankjewel hiervoor Elsbeth. Afzender G.

G

Elsbeth
Goedenavond, Vanmiddag een heel verhelderend en fijn gesprek gehad met Elsbeth. Veel inzichten gekregen om mee verder te kunnen. Rustig en vertrouwd voelde dit gesprek, precies wat ik nu nodig heb. De juiste snaar rakend in m’n proces. Ik ben weer rustig en ga vol vertrouwen de toekomst in, met de wetenschap dat alles zich op tijd zal aandienen. Ik mag vertrouwen. Een aanrader om te bellen. Christina

Christina

Elsbeth
Hoi Elsbeth, Bedankt voor al je inzichten en heldere kijk op de dingen. Bijzonder hoe jij dingen kunt zien die je niet kunt weten. Soms willen we weten maar beseffen we niet dat alles te zien is. Je moet altijd zelf dingen ervaren. Door dat mediums dingen niet zien wil het niet zeggen dat Ze niet goed zijn maar dan is de tijd niet rijp of ligt het verder weg. En is het op dit moment niet belangrijk voor je. Hoe mooi is het niet dat ze doorgeven wat op dit moment belangrijk voor ons is. Bedankt. X

X

Elsbeth
Ik heb net een heel fijn en prettig consult mogen ontvangen van Elsbeth. Voelde aan als warm en vertrouwd en heeft me heel veel nieuwe antwoorden en inzichten gebracht. Dank daarvoor! M.v.g. John

John

Edmee
Het is alweer zo’n 2 of 3 jaar geleden dat ik Edmee heb gesproken. Ik heb er nog steeds veel aan. Het was een heel fijn gesprek. De sfeer was echt heel goed! Sprankelende blije, fijne energie! Van Edmee heb ik bevestigingen ontvangen over twee belangrijke onderwerpen, zonder dat ik er daar voor wat over had aangehaald. Ze heeft me goede adviezen en inzichten gegeven. Ook coachte ze me op zachtaardige wijze en haar coachen heeft mij m.b.t. die gebieden, rustig in beweging gebracht en ik ben (daarmee) nog steeds in beweging. Ik ben hier heel dankbaar voor! Al veel eerder heb ik dit hier willen delen maar het kwam er steeds niet van.. Het is fijn om het nu wel te doen : ) Lieve groet, Aida

Aida

Edmee
Lieve Edmee, Wat een prachtig en mooi consult heb ik net van je gehad. Je bent zo rustig, liefdevol en met respect naar je medemens...heel prettig. Daarnaast was alles helemaal raak, ik hou je op de hoogte en dank je wel voor het delen van jouw ervaring, blijkt dat we allebei hetzelfde hebben meegemaakt...zo fijn om deze bevestiging van jou te krijgen en vertrouwen te houden in het proces wat zich nu ontvouwt...dank je wel... Liefs, Melis

Melis

Edmee
Ontzettend bedankt Edmee voor het fijne gesprek zojuist. Ik neem je warme, duidelijke adviezen mee de komende tijd. Prettig om naar je te luisteren, ga je vast nog eens bellen! Liefs, Matina

Matina

Edmee
Lieve Edmee, Wat ben jij goed zeg! Knap hoeveel jij uit de kaarten haalt. Precies de kern, exact wat er heeft gespeeld of speelt. Heel knap. Ik viel van de ene verwonder in de andere. Je bent liefdevol, eerlijk en duidelijk. Lieve groet, Annemieke

Annemieke

Edmee
Wat een fijn consult heb ik gisteren gehad met Edmee. Ze heeft me erg geholpen en hele goede inzichten gegeven. Heel warm en liefdevol. Constant hadden we beiden kippenvel. Ik ben haar echt heel dankbaar. Ik weet weer hoe ik nu verder moet. Dankjewel Edmee. Je bent een engel!! Ellen

Ellen

Edmee
Lieve Edmee, Bedankt voor het mooie consult. De boodschappen die de Engelen voor me hadden, voelden zo fijn en goed. Je zag direct de kinderen om me heen, en dat is ook precies waarvoor ik hier op Aarde ben. Ik kreeg overal kippenvel en het bevestigde ook wat ik zelf al een paar maanden voelde. Het consult zelf voelde zo warm en liefdevol, ik loop nu nog steeds met een glimlach rond. Bedankt, mooie vrouw, wij spreken elkaar vast weer! Liefs, Andra

Andra

Dina
Lieve Dina, Dank je wel voor onze helpende gesprekken tot nu toe. Ik vind ze erg persoonlijk en je hebt een hele fijne, rustige energie. Xx Lotte

Lotte

Dina
Dankje Dina, voor dit bijzonder verhelderende gesprek met jou. Alles onmiddellijk herkenbaar en to the point. Fijn, om met jou te praten. Geeft inzicht en rust. Liefs!

A

Dina
Lieve Dina, Wat is het toch fijn om met jou te praten. Mijn vragen beantwoord jij altijd zeer volledig en met veel empathie voor mij en de situatie die ik je voorleg. Het geeft me rust en inzichten en richting. Voor iedereen die zoekt naar een fijne en goede consulente, kan ik Dina van harte aanbevelen. Groet, H

H

Dina
Ik heb Dina onlangs een aantal keren gesproken onder andere in verband met een voor mij moeilijke en pijnlijke situatie waardoor ik erg geraakt was. Ik heb rust en inzicht gekregen door deze gesprekken. Dina is liefdevol en empathisch, haar prettige stem en rustige manier van praten wekte bij mij meteen vertrouwen. Ik voelde mij begrepen en erkend. Haar waarnemingen zijn helder en duidelijk waardoor ik begreep wat er gaande was tussen de persoon die het betrof en mijzelf en dit hielp mij om mijn eigen emoties en gevoelens te plaatsen en te hanteren. De gesprekken verliepen heel soepel en gelijkwaardig. Dina kon ook goed aangeven en uitleggen in welk ontwikkelingsproces ik mij bevind. Groet Juul

Juul

Dina
Dina is een topper...! Heel fijn mens met een prettige en heldere stem. Haar consult vond ik heel goed; to the point, ze geeft duidelijk de energie aan die er speelt (ik had vooraf niet veel info gegeven) en later in het gesprek vulde ze heel mooi aan met haar rake waarnemingen. Gesprek duurde ook niet langer dan nodig, ze overspoelt je niet en is niet langdradig. Een zuiver, oprecht en warm mens...dank je wel lieve Dina, ik bel je over een tijdje zeker weer...een lieve en hartelijke groet van Melis (zwaarden 5 ;-))

A

Dina
Lieve Dina, dank je wel voor alles wat je voor mij hebt kunnen betekenen. Vele inzichten en antwoorden heb ik van jou mogen krijgen, waardoor ik weer verder kon. Je bent in mijn ogen een eerlijk, zuiver, puur, integer en oprecht mens en medium. Liefdevol neem je op en zo sluit je het ook weer af, maar daar tussenin snijd jij hout en ben je 'to the point'. Ik heb ervaren dat jij dit werk met liefde en oprechtheid doet vanuit je hart en daar ben ik je dankbaar voor. Ik vind jou een prettige en waardige gesprekspartner en je hebt humor. Ik groet jou met diep respect voor wie jij bent. Liefs Cees

Cees

Berlinda
Hier een berichtje om je te bedanken voor het mooie gesprek gister. Helaas kwam ook de tweede onderbreking te snel en kon ik deze niet opwaarderen, maar dat doet niets af aan de waarde van ons gesprek. Dankjewel en wie weet tot een volgende keer. Warme groet, C

C

Alexandra
Wat een fijn gesprek had ik vandaag met Alexandra. Ik vroeg een blind spot reading. En kreeg waardevolle informatie over mijn blind spot die heel herkenbaar is. Ook goede adviezen en mooie inzichten. Alexandra is to the point en kreeg mij duidelijk in beeld. Dank je wel Alexandra, ik ga zeker met jouw adviezen aan de slag, omdat ze zeker, naast toepasbaar, ook erg passend zijn. En ben heel benieuwd naar de nieuwe avonturen in mijn leven. Hartegroet H.

H

Adinda
Adinda is een perfect en heel goed medium. Advies: luister heel goed wat Adinda bij het begin van een gesprek te vertellen heeft, dus wat ze meteen doorkrijgt, achteraf blijkt ze altijd meteen goed te zitten met haar voorspellingen. De menselijke neiging om niet meteen alles voor “waar” aan te willen nemen is begrijpelijk, maar is bij Adinda niet nodig. Ik kan uit ervaring zeggen dat ze altijd van meet af aan gelijk heeft en krijgt, hoe vaak ik haar voorspellingen ook niet meteen heb geloofd. Zelfs in situaties, waarbij ik dacht dit kan niet, kreeg ze toch gelijk! Dus ik raad iedereen Adinda van harte aan, maar dan moet je ook eerlijk naar jezelf durven kijken. Ze blijft altijd vriendelijk en positief, en zal de boodschap die ze “moet” overbrengen niet veranderen! Bellen dus! Groet, Joris.

Joris

Adinda
Lieve Adinda, Zojuist een consult met jou gehad en dat voelde heel waardevol en verhelderd. Veel nieuwe inzichten waar ik mee verder kan. Heel erg bedankt hiervoor en zeker tot een volgende keer. Liefs S.

S

Adinda
Ik wil graag een recensie plaatsen n.a.v. mijn gesprek vandaag met Adinda. Het is fijn om een gesprek te hebben met iemand die luistert en raad kan geven zonder oordeel. Martin

Martin

Barbara
Ik belde jou en zocht bewijs dat mijn overleden moeder er nog echt is omdat ik haar niet voel en haar zo mis. Jij zei dat je aan mij door moest geven van mijn moeder dat ik laatst een recept zocht van een gerecht wat zij vaak maakte en dat ik dat recept niet kon vinden. Dat klopt inderdaad. Ze had in de loop van haar leven tientallen schriftjes vol met recepten geschreven die ik nu in bezit heb en ik had geen idee waar ze dit ene recept precies opgeschreven had. Toen zei je dat het recept in het blauwe schriftje staat, ongeveer in het midden. Je was hier heel stellig in. Uiteraard ben ik dit na ons gesprek gelijk gaan checken en je hebt gelijk. Het staat bijna in het midden van het blauwe schrift. Ik kreeg er kippenvel van. Later heb ik aan mijn tante gevraagd of mijn overgroot oma die jij bij mij voelde, Fientje heette zoals jij doorkreeg. En ook dat klopt. Ik wil jou nogmaals heel erg bedanken dat je deze mooie bevestigingen aan mij gegeven hebt. Ik hoop dat je nog veel meer mensen blij mag maken met jouw bijzondere werk. Veel liefs, Mariel

Mariel

Barbara
Lieve Barbara, Wat een wonderlijke fijne sessie was het weer vandaag. Vooral heel bijzonder dat mijn overgrootvader van zich liet horen. Met hulp van jou en mijn gidsen heb je mij geholpen weer het zonnetje en het licht te zien. Heel hartelijk dank en wat fijn om je wederom gesproken te hebben . Tot een volgende keer. Veel liefs, E

E

Barbara
“Barbara ik spreek je nu weet ik niet hoelang, maar elk gesprek is altijd waardevol geweest, alles en alles wat je tot nu toe gezegd hebt is uitgekomen, en je zegt het ook altijd zoals het is, en het is dan ook altijd zo ;) “ - L

L

Barbara
Ik weet niet of je dit nog kan herinneren Barbara (je spreekt zoveel mensen) maar in 2019 zei je tegen mij dat ik in 2020 een mondkapje op het werk zou moeten dragen. Je zei dat het tijdelijk was en dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Dat het erg roerig om mij heen zou zijn maar mij persoonlijk niet zou raken. Ik heb nooit meer aan deze woorden van jou gedacht totdat ik van de week inderdaad met een mondkapje het vliegtuig in ging. Ik vind het heel bijzonder dat je dat gezien hebt. Blijf veilig en gezond! Liefs, K

K

Barbara
Hi Barbara, Ik wil je enorm bedanken voor je support aan mij. Het huis is verkocht het liep precies zoals jij zei, en ik ben heel blij! Groetjes, T.

T

Barbara
Ik kan je niet genoeg bedanken Barbara, voor alle hulp en begeleiding. Je bent geduldig met me, altijd vriendelijk en nauwkeurig. Je gaf me specifieke details over dingen waar ik je niet eens naar had gevraagd, maar waar ik duidelijk behoefte aan had. Je vertelde me over enkele kleine uitdagingen in mijn werk en carrière die voor mij subtiel zijn, maar die altijd zo aanwezig zijn, je hebt zo gelijk, zo wijs om mijn aandacht erop te vestigen. Dingen die voor mij alleen op gedachteniveau aanwezig waren over mijn werk en over mijn man ... je hebt het voor mij belicht en het liet me zien waar mijn focus nodig was. Dit wijst mij in de goede richting en naar de mensen (mijn man, twee zonen en mijn werk) waar ik zo naar moet kijken, niet meer terugkijkend op een persoon uit het verleden. Je nauwkeurigheid bij het beschrijven van dingen is ongelooflijk en je liefdevolle aard wordt zeer gewaardeerd. Dus, zo blij dat ik je heb gevonden!

A

Barbara
Heel veel dank! Zit er nog van bij te komen.. het werkt aardig door zo een intens gesprek. Heel mooi.. Fijne dag vandaag. S

S

Barbara
Barbara spreek ik inmiddels 17 jaar, en ze is fantastisch. Ze heeft vrijwel altijd gelijk gekregen met voorspellingen en in haar waarschuwingen ook! Zonder informatie van mijn kant begint ze aan haar reading. Ze praat niet met je mee en geeft je informatie en inzichten in je eigen blinde vlekken. Het belangrijkste is dat je zelf eerlijk bent, dan kan Barbara je nog beter begeleiden. Blijf je je verzetten dan moet je niet bellen. Moeilijke of lastige boodschappen weet ze op een prettige manier te verwoorden. Ze hoeft niet lang na te denken, en geeft je snel inzicht in een kwestie. Ze blijft constant en dat is wel zo betrouwbaar en integer! Groet, J

J

Barbara
Hallo Barbara, Wat ben ik blij dat ik jou gevonden heb! Ik ben heel blij met jouw supermooie reading, blijf hem maar opnieuw beluisteren. Je hebt me een heel eind verder geholpen en heb in jouw reading rust gevonden. Heel hartelijk bedankt hiervoor! Warme en lieve groetjes, C uit Belgie

C

Barbara
Hallo Barbara! Dankjewel voor het consult. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt! Het raakte me echt. Je sloeg steeds de spijker op zijn kop. En wat mijn gids betreft, ik voel ook vaak de aanwezigheid van een man. Ik voel me erg verbonden met jou en je klinkt zo oprecht en gepassioneerd over wat je doet. Dit consult was echt verbazingwekkend! Ik ga je dan ook vast en zeker vaker benaderen. Dankjewel! B.

B

Barbara
Lieve Barbara, Zoveel dank nogmaals voor wat je door hebt mogen krijgen. Ik ben onder de indruk en voel rust, berusting, vertrouwen, blijdschap en liefde. Met liefs, S

S

Barbara
Hallo Barbara, Bij deze wil ik je bedanken voor de antwoorden die je mij via het emailconsult hebt gegeven. En ook vooral de manier waarop ik aan mezelf kan werken. Ik ga dat zeker doen. Ik voel me enorm door je geholpen, dat geeft me veel rust. En ook dat er echte liefde op mijn pad komt maakt me erg blij. Nogmaals heel erg bedankt voor alles. Groetjes, Y

Y

Barbara
Hoi Barbara, wat fijn dat je weer telefonische consulten geeft! Het was heel prettig je weer te spreken. Ik word altijd rustig van jou, je stem en energie. De 1e keer dat ik je sprak was 15 jaar geleden..wat vliegt de tijd! Mijn huidige man (die ik toen nog niet kende) beschreef jij toen tot in detail en de grote lijnen die jij schetste zijn stuk voor stuk in mijn leven gekomen. Ons eigen bedrijf, de kinderen die geboren zouden worden en de hereniging met zijn biologische vader. Het is elke keer best een rare gewaarwording als iets inderdaad gebeurd wat al gezegd is, jaren terug. Ik blijf mensen naar je doorsturen want ik kan uit eigen zeer positieve ervaring spreken. Ans xxx

Ans

Barbara
Bedankt Barbara voor het mooie consult van gisteren. Het heeft me de warmte en rust gegeven die ik nodig had. Ik vond het echt heel bijzonder! Hartelijke groeten, en misschien tot een volgende keer. M

M

Barbara
Hallo Barbara, Ik wil je hartelijk danken voor de fijne reading van gisteren. Ik hoop dat mijn nieuwe partner snel op m’n pad komt en ik weer met veel plezier de toekomst in kan kijken straks. Het lijkt nu nog onmogelijk maar er zal een dag komen en dan kan ik ...... loslaten. Na zoveel ruzie laatste jaar en jaloezie lijkt echt gelukkig zijn me weer fantastisch. Nogmaals mijn dank Liefs G

G

Barbara
Lieve Barbara, Meer dan dank voor dit ongelooflijk mooie Gids-schrift, ik ben zo ontzettend onder de indruk en vol emoties dat het even duurde voor ik het allemaal goed kon bevatten. Het is zo rakend, zo ontzettend ja wat kan ik allemaal voor woorden gebruiken.....herkenbaar, zo 'Ik' zo fijn om vele vragen en twijfels over mijn zijn - mijn gevoel van anders zijn of misschien wel het niet parallelle nu als een soort van bevestiging te ervaren. Het geeft ook rust, het is goed zoals ik ben...het is zo'n mix van gevoelens in mij, bijna overweldigend met veel emotie en een ontzettende blijheid alsof ik thuiskom in mijzelf. Weet je Barbara het is zo fijn dat ik mag vertrouwen op wat ik voel...zoals mijn Gids zegt dat mijn gevoel daarin zuiver is. Het is toch vreemd dat ik mijzelf altijd een beetje kooky vind alleen omdat de meeste om mijn heen anders kijken, denken en voelen...wat goed is natuurlijk...maar bij mij rees dan altijd de vraag als iedereen rechtdoor gaat en jij wilt weer rechtsaf...altijd anders, begrijp je mijn twijfel? Sinds lange tijd voel ik een warme stroom van geluk door mijn zijn stromen, met een traan en een lach bedank ik jou voor dit werk! Dankbaar ben ik dat ik op deze manier mijn Gids ontmoet heb, iets wat er altijd wel was maar nu nog bewuster onderdeel is van en met mijn zijn....Ongelooflijk Wauw!! Warme groet, A

A

Barbara
Barbara, Wat een positieve, qua gevoel en uitspraken, top reading heb ik met jou gehad gisteravond. De dingen die je vertelde kloppen. Amerika... Bingo yess. Geduld gaat geen struikelblok voor mij worden, je hebt me de kracht gegeven om door te zetten....! Onwijs bedankt, ik ga je zeker vaker bellen. Ciao Bella

Bella

Barbara
Lieve Barbara, Wat een geweldig, eerlijk, veilig en rustgevend gesprek heb ik gehad met je. Je zag alles zoals het is. Je hebt mij diep geraakt. Het leek ook net alsof ik niet alleen met jou een gesprek had maar dat ik ook de aanwezigheid van jouw gidsen voelde voor het eerst bij een consult voel ik dat). Ook was je stipt op tijd ingelogd. Je doet je werk met alle liefde voel ik. Voor beiden kanten was je oprecht en eerlijk. Heel veel respect en liefde S&S

S

Barbara
Middels deze e-mail wil ik je bedanken voor de reading van gisteren. Ik ben nog steeds heel erg onder de indruk, helemaal toen je informatie doorgaf over mijn oma. Ik heb menig paragnosten in mijn leven gesproken en ik moet zeggen dat tot nu toe eigenlijk alleen Char (2005) en jij een enorme indruk op mij hebben achtergelaten. Ik weet dat jij je cliënten maar twee keer in een jaar wilt spreken, en ergens vind ik dat jammer omdat ik het liefst vandaag weer een paar vragen had willen stellen achteraf gezien, maar vind het super dat jij je cliënten niet afhankelijk aan je inzichten probeert te maken. Nogmaals ontzettend bedankt! Het was geweldig om met je gesproken te hebben en met je gidsen. Ik zal je zeker nog een keer benaderen voor een consult, of voor een live sessie.

A

Barbara
Ik wil je nog bedanken voor het eerlijke consult. Jij wordt in de hemel echt gewaardeerd zeggen ze omdat jij er niet van alles bij verzint. Dat vind ik een heel mooi gezegde!! Groetjes Mar

Mar

Barbara
Allereerst wil ik u een compliment geven voor de mooie site Antwoorden en Inzichten. Ik zit in een moeilijke periode en ik vind erg veel steun bij jullie website. Ik sms soms (te veel) maar heb er wel steun aan . Het bevestigd soms mijn gevoelens en dan weet ik weer dat ik op de juiste weg ben. Hartelijk dank voor het steeds weer reageren en de hulp die jullie mij geven. Vriendelijke groeten Yvonne

Yvonne

Barbara
Goedemorgen Antwoorden en Inzichten, Ik wilde jullie vanochtend een mail sturen omdat ik altijd erg geniet van het consult met jullie. Het klikt goed. En jullie zijn heel duidelijk. Het heeft heel veel indruk op mij gemaakt ondanks het feit dat ik al vaker readings gehad heb. Jullie hebben mij een stuk rust teruggegeven die ik heel lang miste .ik was onwijs onzeker over de toekomst van mijn kind en mezelf . En nu dankzij jullie kan ik in ieder geval uitkijken naar een rooskleurige toekomst . Ik wil jullie echt uit de grond van mijn hart bedanken. Groetjes, Esther

Esther

Barbara
Hi Barbara, Nog helemaal flabbergasted van wat je me gisteren allemaal vertelde over mijn Gidsen, wil ik je nog een keer bedanken voor het moois je me hebt verteld!! Woelig maar heerlijk geslapen. Fijn om de bevestiging te krijgen dat de mensen waarvan ik dacht dat ze altijd om me heen waren ook daadwerkelijk om mij heen zijn. Heel bijzonder dit op mijn pad te mogen krijgen Slaap lekker voor strakjes en nogmaals dank Lieve groetjes Anouk

Anouk

Barbara
Beste Barbara en al jouw lieve collega’s van deze lijn. (ik heb ze niet allemaal gesproken) Wat een verademing om nu eens een keer met mensen te praten die je echt verder kunnen helpen. Jullie geduld en mooie inzichten zijn voor mij en vast ook voor alle mensen die naar jullie bellen heel waardevol. Lieve groetjes, Petra

Petra

Barbara
Lieve Barbara, Ik ben altijd zeer tevreden over jou!! En dat weet je, jij geeft me altijd een goed gevoel. Maar ook de bevestiging, die ik zelf dan wel eigenlijk weet. Met een beetje geduld komt het allemaal uit wat je aan mij verteld. Geduld is voor mij vaak wel moeilijk. Mijn complimenten ook voor Annemarie, een engel! Ik sms je vaak, ( te vaak )maar het doet mij goed om altijd weer in contact met jou te staan. Succes er mee met je lijn, and may the angels be with you. Liefs Joann xxx

Joann

Barbara
Het afgelopen half jaar heb ik meerdere malen contact gehad met Barbara of één van haar collega's. Door deze gesprekken ben ik staat gebleven om in balans te blijven en mijn rust te bewaren. En ik heb veel over mezelf en mensen en situaties in mijn omgeving geleerd. Ik vind Antwoorden en Inzichten een hele integere lijn. Iedereen vertelde mij namelijk hetzelfde of zeiden het eerlijk wanneer ze het niet wisten. Bedankt! Vriendelijke groeten, Naomi

Naomi

Barbara
Hoi Barbara & Hansje Meerdere malen heb ik gebruik mogen maken van jullie inzichten. Hansje wij hebben elkaar maar 2 keer 6 minuten gesproken maar in die 2 keer 6 minuten heb jij mij huiswerk meegegeven voor 2 keer 6 weken (bedankt daarvoor). Barbara, ik wil jou bedanken voor jouw helderheid en geduld, waardoor ik mijn pad heb kunnen bewandelen op de manier die bij mij past. Liefs, Margreet

Margreet

Barbara
Barbara: Een bijzonder persoon die ik consulteerde op een moment in mijn leven waar ik op zoek ging naar antwoorden en inzichten in mijn leven. Het had zo moeten zijn dat je mij destijds antwoorden en inzichten gaf. Je hebt mij echt les gegeven in het leven. Ik heb door jou geleerd dat alle antwoorden en alle inzichten niet van buitenaf komen maar in mezelf te vinden zijn. Je hebt mij thuis bij je ontvangen en ik dacht: "Wow" en zij is paragnoste?? Helemaal op een top een vrouw van deze tijd. Je mooiigheid van binnen straal je helemaal uit in je uiterlijk, je karakter, in je Zijn. Bedankt! Dank je wel en veel liefs, Jacqueline

Jacqueline

Barbara
Hallo Barbara, Na ons telefoongesprek afgelopen donderdag heb ik wederom nagedacht over de essentie van de opdrachten. Ik kwam bij mezelf tot de conclusie dat het bij mij eigenlijk niet zo zeer gaat om het invoelen van dingen of personen. Dit is denk ik wel aardig ontwikkeld. Ik moet er alleen op vertrouwen. Met name opdracht 4 waar ik het minst moeite mee had heeft bij mij mijn ogen en mijn hart geopend. Mijn vader is nooit weggeweest, hij is altijd bij mij geweest. Het gevoel was er altijd wel, maar nu weet ik het ook. Het gemis van mijn vader, was het gemis van mezelf. Mijn angst voor zijn/de dood was eigenlijk mijn angst voor het leven. Ik heb mijn grootste angst hiermee overwonnen. Want ik kan oprecht vanuit mijn hart zeggen: "Mijn leven is mooi, de universum staat voor mij open." Ik ben het waard!! En dood is zeker niet het einde. Ik vind dit heel bijzonder: Ik heb in ongeveer twee maanden geleerd waar ik mijn hele leven mee bezig ben geweest. Je hebt mij enorm geholpen hiermee en nogmaals bedankt voor jouw begeleiding hierin. Ik zou je wel hemel en aarde willen schenken hiervoor. Ik zal regelmatig nog wel je hulp inschakelen want ik vind het prettig iemand te hebben die met mij mee kan voelen en mij helpt inzicht te krijgen in bepaalde situaties. NB. Je mag mijn reactie plaatsen op de site. Liefs, Jacqueline

Jacqueline

Barbara
Hallo Barbara, Ik heb net met je gesproken en wilde je even bedanken voor je tijd en je heldere antwoorden. Ik heb het gevoel dat alles echt klopt en heb nu een heel stuk duidelijkheid en rust hierdoor gekregen. Je bent ontzettend aardig en hartelijk, ik ga je zeker weer bellen. Nogmaals bedankt en tot horens! Olifantje

A

Barbara
Dag Barbara, ik heb een tijd geleden de cursus "ontwikkel je eigen paranormale vermogens" bij je gevolgd, misschien herinner je je dat wel! In januari a.s. ga ik verder met een cursus die hier verder op inspeelt. Dankzij jou heb ik dit opstapje voor mezelf kunnen maken, dus dankjewel! Inmiddels ben ik door een hele moeilijke tijd gegaan (en nog) i.v.m. het door mijn ex-vriend verbreken van onze relatie. Omdat ik wel dingen aanvoelde maar niet wist hoe ik verder moest, heb ik vandaag een consult gehad met Margreet. Ik wilde haar laten weten dat ik nog nooit iemand heb gesproken die zo haarscherp de juiste dingen weet te zeggen. Alles wat zij tegen me heeft gezegd, klopte! Ook over mijn ex-vriend. Dit is echt uniek. Ik kreeg er kippevel van! Verder heeft ze me ook een aantal handreikingen gegeven, zodat ik weet hoe ik verder moet. Daarbij is het een hele lieve, begripvolle vrouw! Dus bij deze: Margreet, ontzettend bedankt voor wat je me hebt aangereikt. Ik hoop dat ik nu de kracht (her)vind om te doen wat ik al veel langer had moeten doen: mijn eigen weg volgen en voor mezelf kiezen/grenzen stellen. Ik laat je zeker nog weten in de toekomst hoe het me is vergaan! Nogmaals, ontzettend bedankt! En Barbara, wat heb jij een goede medewerkers op de lijn werken, super! Groeten, I

I

Barbara
Hallo Barbara, Het is ongeveer een jaar geleden, dat ik je voor de eerste keer heb gebeld. Ik zat toen behoorlijk in de put. Mijn leven leek een opeenhoping van negatieve invloeden. Het gesprek dat ik met jou had, bracht mij veel rust en duidelijkheid. Iedere vraag die ik je stelde werd beantwoord door jou. Veel daarvan is al uitgekomen. Ook de gevoelens van mijn zoon en zijn ontwikkeling zijn uitgekomen. Je bent voor mij een groot wonder. We hebben soms nog contact via sms of telefoon, daar ben ik je enorm dankbaar voor. Door jou steun en begrip heb ik mijn leven weer op de rit gekregen. Alles wat volgens jou nog gaat gebeuren, maakt het allemaal nog leuker. Ik hou je op de hoogte. Nogmaals, bedankt. Ik vind je super. Heel veel liefs, Sara.

Sara

Barbara
Hi Barbara, Ik zit momenteel naar de talk radio show te luisteren en ik wil je de complimenten geven voor je eerlijkheid en passie om mensen te helpen. Er waren momenten dat ik even kippevel kreeg van een paar gesprekken die je had met bellers en er waren momenten waar ik ook even moest lachen vanwege je humor (met de pregnancy test). Groetjes M

M

Barbara
De afgelopen maanden, zeg maar het afgelopen jaar, heb ik een turbulente periode meegemaakt. Erg veel verdriet gevoeld en onbegrip over de situatie waar ik in zat. Via jouw lijn 'Antwoorden en inzichten' heb ik met een paar medewerkers gesproken. Door jou en hen kreeg ik stukje bij beetje weer meer vertrouwen. Enkele van jou uitspraken Barbara, zijn inmiddels uitgekomen. De manier zoals ik te woord werd gestaan is liefdevol te noemen. Ik wil jullie bedanken voor het luisterend oor, de antwoorden, inzichten en adviezen. Zo groeit het vertrouwen in de toekomst weer. Dank jullie wel! Liefs, S

S

Barbara
Beste Barbara, Wat heb ik een ongelooflijk mooi gesprek met je gehad, ik had het niet eens durven dromen en wist dus ook eigenlijk niet wat ik kon verwachten. Vele vragen die ik had zijn beantwoordt en een dosis empathie van jouw kant Barbara die zo puur was. Eindelijk met iemand gesproken die ik kon vertrouwen en mij gerust kon stellen. De puzzelstukjes vielen op z'n plaats en ik kan nu ook een beetje aan de verwerking beginnen. Niets was zo kloppend als de uitleg die ik kreeg. Zoveel herkenning en tegelijkertijd ook veel begrip. Dank je wel lieve Barbara, niet alleen je stem is mooi en rustgevend maar ook je humor die je er af en toe in gooide was heerlijk. Liefs Carola

Barbara
Lieve Barbara Ik wil je nogmaals bedanken voor het gesprek vandaag. Ik heb mij zo lang en vaak geschaamd voor dit deel van mij (n leven). Het is nu voor het eerst dat ik zie wie ik toen was en ons gesprek vandaag heeft voor mij laten zien dat het OK is wie ik ben, maar zeker niet zielig ben ! Ik voel mij hier heel sterk in en voel mij (in mijzelf) echt thuis gekomen. Ik heb je vandaag bedankt voor je hulp met inzichten afgelopen 6,5 jaar en ik denk echt dat je die pluim in je zak mag steken. Als beroeps eigenwijs neem ik weinig aan van anderen omdat het voor mij toch vaak te grofstoffelijk of te oordelend is. Door het uitblijven van jouw oordeel heb ik het proces aan kunnen gaan ! Dank je wel !! Geertje

Geertje

Barbara
Hoi Barbara, Erg bedankt!!! Je hebt me gelijk grip gegeven op de situatie waar ik in zit en me bevestigd dat ik de juiste richting op ga. Weet je, doordat je het heel goed begreep de situatie waar ik in zit, kon ik het beter loslaten zonder teveel erover te piekeren. Alles viel eigenlijk wel op z'n plekje en ik ben ns niet vermoeid wakker geworden.. 'Yesss' Ben weer enthousiast en weet dat ik voldoening haal op m'n werk. Bijzonder ook de namen die jij me aangaf tijdens het gesprek en dat ik die als hetzelfde ervaar. Dat is echt geen toevalligheid! maar ik zei niks, zo sterk is jou intuitie je las het exact op mij niveau. Je hebt me de boodschap(pen) doorgegeven waar ik wat mee kan en je hoort t.z.t. nog wel ns een keer hoe het loopt. Dus bedankt! Groetjes, Dee Dee

Dee Dee

© 2024 Antwoorden en Inzichten · Powered by Systematix Solutions · Agent login