Antwoorden en Inzichten

Vanuit Nederland 0909 - 0890 (1.00 p/m)
Vanuit België Alleen via credits

Voor u beschikbaar

Momenteel in gesprek

Kim

Welk nummer wenst u te bellen?

0031 (0)10 3009100 *

* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aageschaft

Nog geen credits? Klik dan hier

Wilt u geen gebruik maken van credits?

Bel dan onderstaand nummer

0909 - 0890

Deze consulent is alleen bereikbaar via credits

0031 (0)10 3009100 *

* Dit nummer kan alleen gebeld worden als u credits heeft aageschaft

Nog geen credits? Klik dan hier

Kim is ook beschikbaar voor:

Plan een consult

Reviews

Kim

Helderziend, Heldervoelend, Helderwetend, Reiki, Vortex-healing

Avond/weekend alleen bereikbaar via credits op 010-3009100 box 78 € 2 p/m

Boxnummer 78

Kim is ook beschikbaar voor:

Plan een consult

Reviews

Hallo Lief Medemens, Vanaf jongs af aan, hoog gevoelig, helende energie, soms helder-ziend-voelen-weten. Hier bij mij mag en kan je zijn. Er is geen vraag mij te gek. Wil een lekkere energie boost, je energie verhogen, je immuunsysteem versterken, of je chakra’s.

Wat leuk dat je op mijn profiel komt kijken. Wellicht is het geen toeval. Wizard-energie, vortex-healing, reiki

Mijn naam is Kim en mijn voornaamste talent is healen. En ook tips en trucs om jezelf in je kracht te zetten en jezelf in je kracht te blijven zetten. Alles is energie en heeft zo’n zijn trilling.

Relaties en relatie koorden, je gedachten en gevoelens. Soms mag ik beelden doorkrijgen en soms voel ik het meer. Ik ben geen keiharde voorspeller. Wel kan ik verlichting en inzicht geven in, wat maakt dat je steeds op dezelfde manier vast loopt in relaties.

Als je vastloopt in een steeds hetzelfde verhaal/issue bijv niet gezien worden. Je voelt je niet gezien op je werk, door vrienden. Dan zit het diep en op verschillende lagen in jou (energetisch) systeem. Hier kan ik d.m.v te healen verlichting brengen. Zo is er een hele lijst waarmee je kan vastlopen, steeds weer opnieuw in hetzelfde cirkeltje: in je relatie, met je ouders en familie, je eigen gedachten, je werk.

Dat geldt ook voor relaties en de koorden, sommige zijn sterk en kunnen niet verbroken worden sommige wel. Echter kan de lading, van relatie koorden wel anders worden.

Soms denk je ik heb zelf al zoveel werk verricht, ben ik er nog niet klaar mee. Wat heel frustrerend kan zijn. Dan zit er ergens waarschijnlijk toch nog net een haakje/ draadje aan dat issue. Hoe fijn is het als daar dan toch wat verlichting in kan komen.

Alles is energie, alles heeft zijn eigen trilling, zelfs kleuren hebben hun eigen trilling, geluid, taal, woorden. Zo ook gedachten en gevoelens. Als ook dat wij mensen een complex en mooi bewustzijn hebben.

Wat kan en doe ik: Ik kan net een andere energie brengen in een issue. Uiteraard gebruik ik hiervoor mijn eigen bewustzijn en energie. Stel in jouw issue is hard en donker er is geen of weinig bewustzijn in, weinig Divine, dan breng ik daar bewust DIVINE energie naar toe. Jij hoeft alleen maar te ontvangen, openstaan, ontvangen. Stuur je een email consult, dan kies ik een moment (zodra het kan) om op je te werken. Zo’n sessie is 20 a 30 min. Leg wel duidelijk uit waarop en de hoe en wat. Duidelijke intentie. Je mag ook eerst bellen en daarna een email consult sturen.

De Divine (goddelijk bewustzijn) heeft zo zijn eigen waarheid, wat niets met ego of de menselijke wil te maken heeft. Het brengt verlichting en hierop dienen wij mensen open te staan en erop te vertrouwen. Het is een hele uitdaging om als steeds weer opnieuw in het licht ( goddelijk bewustzijn) in waarheid te leven in elk moment, terwijl ons ego en de lagen van ons bewustzijn, hier als een sluier-laag op ligt.

In mijn talent voor healen ben ik op verschillende paden terecht gekomen Reiki 1 &2. En later Vortex-healing wat voor mij echt nog meer verdieping bracht en beter past bij mijn gevoel en mijn waarheid en filosofie, die ik van jongs af al voelde en wist.

Daarnaast geef ik boeddhistische yoga en is het boeddhisme een levensfilosofie die ik me elke dag opnieuw eigen maak. Deze die prima aansluit op alles waar ik al mee bezig ben en zeker ook mooie overlappingen heeft.

Als therapeut breng ik op een andere manier inzicht en verlichting. Naast dit alles ben ik psychosociaal therapeut en gebruik daar o.a het volgende voor. Familie opstellingen, innerlijk kind, hypnose, regressie, voice-dialoog, nlp, trauma verwerking. Kinderen, jeugd en jeugdhulpverlening, ass, hechting. Uiteraard nog meer, is het handig dat je goed aangeeft in wat je wilt, zodat je ook de juiste hulp en of antwoord/ verwachting krijgt.

Met een healing zoom ik in op jouw systeem, je mag lekker liggen of comfortabel zitten en de energie stroom ontvangen. Uiteraard doe ik ook mediumschap en zie ik voel ik en weet ik dingen, echter is he

Beschikbaar via:
Vanuit Nederland via credits: 010 - 30 09 100
Vanuit België via credits: 0031 10 300 9100

Schrijf review

© 2024 Antwoorden en Inzichten · Powered by Systematix Solutions · Agent login